Έκανε την έκπληξη η Θέτιδα μέσα στη Νάξο

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού έχασε από την Θέτιδα Βούλας με 3-2 σετ και θα τερματίσει οριστικά στην 3η θέση της βαθμολογίας για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Παρά το κακό ξεκίνημα του, ο Πανναξιακός επέστρεψε από το 0-2 εις βάρος του σετ, και κυνήγησε την ανατροπή και την νίκη μέχρι τελευταία στιγμή, όπου στο τάι-μπρέικ μία «διπλή μπαλιά» έβαλε τέλος στον αγώνα κάνοντας το 13-15 υπέρ της ομάδας της Βούλας.

Με την ήττα αυτή ο Πανναξιακός στερείται το «δικαίωμα» να διεκδικήσει την επόμενη αγωνιστική την δεύτερη θέση από τον Παναθηναϊκό κάτι που θα του έδινε και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος ενώ αντίθετα με αυτή τη νίκη η Θέτιδα αναπτερώνει τις ελπίδες της για παραμονή, αφού πλησίασε στον πόντο τον Αίαντα Ευόσμου. Στην τελευταία αγωνιστική ο Αίας υποδέχεται το Μαρκόπουλο και η Θέτις τον ΑΟ Θήρας.

Τα σετ: 22-25,23-25, 25-16,25-18,13-15

Πανναξιακός (Ρούσης): Φρέσκο, Πότοκαρ, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου –λ, Σεφεριάδου, Ξαγοραράκη, Αναγνώστου, Κατερίνη, Μαυρομάτη.

ΘΕΤΙΔΑ (Τουρσούγκας): Μελετιάδη, Κιουτσούκη, Βαρουδάκη, Γιόβιτς, Εσντέλ, Ξηνταρά -λ,  Αργυροπούλου, Λεωνίδου, Τοντάι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PAON.GR