O Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Ελπίδα που παλεύει για βαθμούς

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό Κυπελλούχο Ελλάδας 2017 και πλέον τα βλέμματα στρέφονται και πάλι στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο λίγο πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Το αγωνιστικό μενού του Σαββάτου (11/3) για την 20η αγωνιστική περιλαμβάνει πέντε αγώνες.

17:00 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΣ Ελπίς (Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ελπίδα Αμπελοκήπων στο κλειστό του Μετς με τις «πράσινες» να θέλουν να αφήσουν πίσω το Κύπελλο και να ανασυνταχθούν για το πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Ελπίδα που βρίσκεται στην «επικίνδυνη» ζώνη θα παλέψει μέχρι τέλους για τη σωτηρία της.

«Μπορεί να χάθηκε ένας τίτλος αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Παίζουμε με μια νεανική ομάδα που παλεύει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Και οι δυο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα η καθεμιά για διαφορετικούς λόγους. Πρέπει να βρούμε τον καλό μας εαυτό και να παάρουμε το τρίποντο από αυτό το ματς», δήλωσε η λίμπερο του ΠΑΟ, Πένυ Ρόγκα.

Από την άλλη μεριά, η ακραία της Ελπίδας, Αλεξία Καλανταρίδου ανέφερε: «Άσχετα απο το βαθμολογικό πίνακα που βρισκόμαστε σε μια απο τις θέσεις του υποβιβασμού, εμείς βλέπουμε το κάθε ματς ως έναν τελικό που θα μας κρατήσει στην κατηγορία! Όλοι μαζί παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα . Έχουμε τρεις ακόμη αγώνες πρέπει να δώσει η καθεμία τον καλύτερο της εαυτό και να παίξουμε στα όρια μας ! Μόνο έτσι θα κάνουμε τη διαφορά και θα πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία».