Εύκολη νίκη οι Μακεδόνες επί της Θέτιδας

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες οι Μακεδόνες επικράτησαν με 3-0 της Θέτιδας και συνέχισαν την εντυπωσιακή φετινή τους πορεία.

Στα δύο πρώτα σετ η ομάδα των Μακεδόνων ήταν εντυπωσιακή (ειδικά στο β’ όπου προηγήθηκε ακόμη και με 11-1!) και μόνο στο τρίτο η Θέτις ήταν ανταγωνιστική.

Η ομάδα της Βούλας έφτασε να προηγηθεί με 9-11, ωστόσο οι Μακεδόνες πέρασαν μπροστά με 13-12, ξέφυγαν με 16-13 και έφτασαν στην 3η συνεχόμενη νίκη τους που τους επιτρέπει να κάνουν όνειρα για την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Η γνώμη του πάγκου
Μανώλης Σκουλικάρης: «Παίξαμε πολύ καλά, με συγκέντρωση και πειθαρχία και δείχνουμε ότι είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί στο β’ γύρο κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, αν και είχαμε να προσπεράσουμε διάφορα προβλήματα. Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια και θα διεκδικήσουμε την τετράδα μέχρι τέλους».

Σούλης Τουρσούγκας: «Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και οι Μακεδόνες κέρδισαν δίκαια. Ήταν η χειρότερη μας εμφάνιση από τότε που είμαι στην ομάδα, ήταν μια πολύ κακή βραδιά και όλοι μας ήμασταν τραγικοί».

Τα σετ: 25-18, 25-14, 25-22
Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Πολυνοπούλου, Σπανού, Μυρίδου –λ. 
Θέτιδα (Τουρσούγκας) Κιουτσιούκη, Αργυροπούλου, Φρεντς, Μελετιάδη, Εσντέλ, Βαρουδάκη,, Ξηντάρα –λ / Γιόβιτς, Τοντάι, Λεωνίδου.