Όλα για όλα ο ΑΟ Θήρας απέναντι στον Άρη

Στη Σαντορίνη διεξάγεται ο καθοριστικός αγώνας για την 4η θέση, καθώς ο ΑΟ Θήρας που μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα βρέθηκε στην 5η θέση, υποδέχεται τον Άρη που βρίσκεται πλέον στην 4η θέση.

19.00, Θήρας, ΑΟ Θήρας - ΑΣ Άρης

Για τον ΑΟΘ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Αρτακιανού-Όστοϊτς με τον τεχνικό της νησιωτικής ομάδας, Απόστολο Οικονόμου να τονίζει: «Αντιλαμβάνομαστε όλοι εδώ στο νησί την κρισιμότητα του παιχνιδιού, αφού αν θελουμε να πετύχουμε τον στόχο μας , πρέπει να κερδίσουμε. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα που για να το κερδίσουμε θα πρέπει πολλά αγωνιστικά κομμάτια να τα εκτελέσουμε με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Δυστυχώς για μια ακόμα εβδομάδα, δεν έλλειψαν οι ελλείψεις αθλητριών απο τις προπονήσεις , αλλα ειναι τετοια η φύση και η κρισιμότητα του παιχνιδιού που αυτα ολα το Σαββατο δεν θα παίξουν καμία σημασία. Σε αυτήν την αναμέτρηση θελουμε τον κόσμο δίπλα μας , ετσι ώστε να μας δώσει την ώθηση που μονο αυτός ξέρει να μας δίνει».

Οι «κίτρινες» τρέχουν ένα σερί τεσσάρων νικών που τις επέτρεψε να σκαρφαλώσει στην 4η θέση με τον Δημήτρη Σολκίδη να τονίζει: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όποια ομάδα κερδίσει θα αποκτήσει πλεονέκτημα, αλλά δεν θα έχει τελειώσει τίποτα οριστικά. Εμείς παίζουμε καλά τον τελευταίο καιρό και ήρθαμε για το καλύτερο δυνατό, αλλά σίγουρα δεν παίζουμε μόνοι μας. Είναι ένα παιχνίδι που θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο».