Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ηλιούπολη

Με ανεβασμένη ψυχολογία –έπειτα από την ευρωπαϊκή νίκη επί της Αστερίξ Μπέβερεν στο Βέλγιο- ο Ολυμπιακός υποδέχονται την Ηλιούπολη στο κλειστό του Ρέντη.

18:00 Κλειστό ‘Μελίνα Μερκούρη’, Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΣ Ηλιούπολης

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να διευρύνουν το σερί τους στην πρόβα τζενεράλε πριν από το Final-4 Του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ η Ηλιούπολη χωρίς άγχος θέλει να σταθεί όσο καλύτερα μπορεί.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είπε: «Η Ηλιούπολη παίζει πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια κι εμείς πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση από το ταξίδι στο Βέλγιο και τα πέντε σετ που παίξαμε. Θέλουμε όμως τη νίκη και πρέπει να βρούμε τα κίνητρα για να την κατακτήσουμε και να οριστικοποιήσουμε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Μας περιμένει ένα δύσκολο δεκαήμερο, αλλά το ξέραμε και πιστεύω ότι η ομάδα μου θα ανταποκριθεί σωστά».

Η προπονήτρια της Ηλιούπολης, Δημήτρα Λυκογιάννη τόνισε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την ευρωπαϊκή του επιτυχία. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το ότι καλύτερο».