Με ελλείψεις η Θήρα στην Ηλιούπολη

Στην Ηλιούπολη η τοπική ομάδα προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες που την έχουν φέρει σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο ΑΟΘ από τρεις σερί ήττες (πρωτάθλημα και Κύπελλο από Πανναξιακό και Παναθηναϊκό).

18:00, Α’ Ηλιούπολης, ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Θήρας

«Είναι ένα σημαντικό ματς με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο», είπε η Δήμητρα Λυκογιάννη και συνέχισε: «Θέλουμε να παίξουμε καλά και να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας. Τα τελευταία θετικά αποτελέσματα σίγουρα μας έχουν βοηθήσει να έχουμε λιγότερο άγχος και πιστεύω ότι θα παίξουμε και καλό βόλεϊ».

Ο ΑΟ Θήρας θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ωστόσο ο Απόστολος Οικονόμου πρέπει να ξεπεράσει και τις απουσίες των Όστοϊτς, Αρτακιανού που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και δεν θα αγωνιστούν.
«Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα επανερχόμαστε στο πρωτάθλημα με το ματς απέναντι στην Ηλιούπολη. Ξέρουμε ότι αυτήν την στιγμή οι αντίπαλοι μας είναι φορμαρισμένοι, αλλά εμείς βλέπουμε κάθε ματς ως τελικό και παρόλο που θα έχουμε ελλείψεις θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μείνουμε ζωντανοί στον στόχο της 4αδας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ Πρόβα ημιτελικού στη Νάξο »