Καθαρό τρίποντο του Πανναξιακού στον Άρη

Ο Πανναξιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άρη αντιδρώντας άμεσα μετά την εντός έδρας ήττα που γνώρισε από την Ηλιούπολη.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τη μάχη της τετράδας η ομάδα της Νάξου είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα για 2.5 σετ με τον Άρη να αντιδρά προς το φινάλε του γ’ σετ.

Σ’ αυτό το σετ οι κίτρινες έκαναν κάποιες εσωτερικές αλλαγές (η Κις έπαιξε ακραία) ενώ μετά το β’ τεχνικό τάιμ άουτ χτύπησε η Δρακουλίδου (δεν ήταν κάτι το σοβαρό) με τον Άρη να μειώνει μέχρι το 17-19, αλλά η προσπάθεια του δεν είχε συνέχεια.

Τα σετ: 20-25, 15-25, 21-25

Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου Καετάνο, Κις, Καραφουλίδου, Κελεσίδου –λ / Χίντζιου, Πήττα, Γουγούση.
Πανναξιακός (Ρούσης): Φρέσκο, Πότοκαρ, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου –λ / Σεφεριάδου, Ξαγοραράκη

Δημήτρης Σολκίδης: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο Πανναξιακός ήταν πολύ καλός, ενώ εμείς ήμασταν μέτριοι κι ότι κι αν δοκιμάσαμε ο αντίπαλος μας είχε τον τρόπο να το αντιμετωπίσει».

Γιώργος Ρούσης: «Κάναμε μια σημαντική νίκη που μας εδραιώνει στην πρώτη τετράδα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε ως στόχο τη νίκη προκειμένου να ελπίζει κι αυτός. Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια, πιστεύω πως αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και θέλω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».