Ο Ολυμπιακός με τη Θέτιδα του Τουρσούγκα

Το «κυρίως πιάτο» της 13ης αγωνιστικής –η αυλαία της οποίας άνοιξε το Σάββατο με τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων- θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (18/1) με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Θέτιδα.

18:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Θέτις (Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη 'Μελίνα Μερκούρη')

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τη Θέτιδα Βούλας στο κλειστό του Ρέντη.

Παρά τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχειο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ζητά προσοχή -καθότι η Θέτιδα είναι ενισχυμένη- αλλά και μια καλή εμφάνιση. «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο έχει ενισχύσει το ρόστερ της και σίγουρα θα είναι πολύ πιο δυνατή αντίπαλος απ’ ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Κι εμείς όμως από την πλευράς μας έχουμε τις δικές μας φιλοδοξίες και περιμένω από την ομάδα μετά τις καλές εμφανίσεις με την Θήρα και την CSM Βουκουρεστίου να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να παίξουμε καλό βόλεϊ», είπε ο Σέρβος τεχνικός.

Από την άλλη, στον πάγκο της Θέτιδας ανακοινώθηκε τη Δευτέρα το νέο προπονητικό δίδυμο που αναλαμβάνει την ομάδα της Βούλας με πρώτο προπονητή τον Σούλη Τουρσούγκα και άμεσο συνεργάτη το Δήμο Φιλλιπάτο και θα κάνει ντεμπούτο στου Ρέντη.
«Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Όλη η προετοιμασία που γίνεται είναι ουσιαστικά για την αναμέτρηση κόντρα στην Ηλιούπολη», δήλωσε ο προπονητής της Θέτιδας.