ΑΟ Μαρκόπουλου: Κάτι καλύτερο στη φετινή σεζόν

Μια ιδιαίτερα μαχητική και νεανική ομάδα έχει δημιουργήσει τη φετινή σεζόν το Μαρκόπουλο με νέο τεχνικό τον Γιάννη Νικολάκη και στόχο να δυσκολέψει στο μέγιστο βαθμό κάθε αντίπαλο που θα βρεθεί στο διάβα του.

Δείτε το ρόστερ του Μαρκοπούλου: ΕΔΩ

Νικολάκης: «Να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο»

Ο προπονητής του ΑΟΜ, Γιάννης Νικολάκης αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της ομάδας σχολίασε: «To φετινό μας στοίχημα είναι να παρουσιάσουμε μία μαχητική ομάδα που να δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι .Η ομάδα μας απαρτίζεται από νεαρές ταλαντούχες Ελληνίδες που μαζί με τις ξένες θα προσπαθήσουμε σεμνά ταπεινά και με πολύ δουλειά να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένο στόχο δεν βάζουμε, ο χρόνος και τα αποτελέσματα θα μας δείξουν το πλασάρισμά μας, μιας και όλες οι ομάδες φέτος έχουν ενισχυθεί κάτι που αυτό προαναγγέλλει ένα δυνατό πρωτάθλημα σαφώς πολύ καλύτερο από το περσινό».

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο έμπειρος κόουτς τόνισε: «Αναμφισβήτητα το φαβορί και φέτος θα είναι ο Ολυμπιακός όπου έχει τον πρώτο λόγο. Τον τίτλο του αουτσάιντερ δεν μπορούμε να πούμε ακόμη διότι είναι πολύ νωρίς (τα αποτελέσματα-η σταθερότητα και ο παράγοντας ‘τύχη’ θα δώσουν προβάδισμα σε όποια ομάδα χρηστεί)».

Δικαιούλια: «Πάθος σε κάθε φάση»

Η αρχηγός της ομώνυμης τοπικής ομάδας του Μαρκόπουλου, Βιργινία Δικαιούλια αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, ανέφερε: «Πιστεύω πως το γεγονός ότι είμαστε μια νεανική ομάδα πολύ δεμένη και ο τρόπος που δουλεύουμε μέσα στην προπόνηση είναι αυτά που μας ωθούν να δείχνουμε πάθος απέναντι σε κάθε φάση με οποία ομάδα και να παίζουμε. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το βασικότερο χαρακτηριστικό που θα εκμεταλλευτουμε σε κάθε ματς ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τέλος, η άσος του ΑΟΜ ευχήθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν: «Εύχομαι όλα να κυλήσουν ήρεμα χωρίς ακρότητες και φανατισμούς και ο κόσμος να ευχαριστηθεί ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα».