Τέσσερις χώρες σε μια ομάδα και πέντε εθνόσημα

Με την άφιξη της Αργεντινής Lucia Daniela Fresco σήμερα Παρασκευή και της Σλοβένας Monika Potokar που αναμένεται στη Νάξο το Σάββατο ο προπονητής Γιώργος Ρούσης έχει πλέον ολοκληρωμένο το «οπλοστάσιο» του ενόψει της νέας σεζόν.

Το δυναμικό της ομάδας τη φετινή περίοδο παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο αλλά παράλληλα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό. Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας,  ο Πανναξιακός θα έχει πέντε αθλήτριες εν ενεργεία διεθνής με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

ΣΙΑ ΤΟΤΣΙΔΟΥ – ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ

Η αρχηγός του Πανναξιακού Σία Τοτσίδου αλλά και η νεοαποκτηθείσα Μαρία Οικονομίδου συμμετείχαν με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της πατρίδας μας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

ΜΟΝΙΚΑ ΠΟΤΟΚΑΡ

Στην ίδια διοργάνωση και μάλιστα στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας, βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Σλοβενίας ήταν η Monika Potokar που εντυπωσίασε ακόμα μία φορά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΚΧΑΙΟΥ

Η 18χρονη Κατερίνα Ζακχαίου που θα αγωνιστεί φέτος στον Πανναξιακό αποτελεί επίσης σημαντικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Κύπρου, με την οποία συμμετείχε στα τέλη Μαίου στην προκριματική φάση των αγώνων μικρών Κρατών Ευρώπης

ΛΟΥΤΣΙΑ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΦΡΕΣΚΟ

Τέλος τις πιο «λαμπερές» συμμετοχές και πολύ πρόσφατα μάλιστα, έχει να επιδείξει η Lucia Daniela Fresco, η οποία αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, τον περασμένο Αύγουστο.