Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 18χρονης αθλήτριας στη Σαλαμίνα

Βουβός ήταν ο πόνος στην κηδεία της νεαρής αθλήτριας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στη Σαλαμίνα. Συγγενείς, φίλοι και συναθλητές της όμορφης Εύας ήταν εκεί για να της πουν το τελευταίο αντίο. 

Ήταν μόλις 17 χρόνων. Στα μεγάλα μαύρα της μάτια διέκρινε κανείς  τη δίψα που είχε για τη ζωή. Άριστη μαθήτρια, καλή αθλήτρια, μία κοπέλα που λάτρευε την οικογένειά της, που είχε αδυναμία στον μικρό της αδελφό. Ένα κορίτσι που όταν χαμογελούσε έλαμπε όλος ο κόσμος. 

Στο τελευταίο αντίο ήταν όλοι εκεί. Μουδιασμένοι, δακρυσμένοι, θλιμμένοι, συμπαραστάτες στον πόνο της μάνας και του πατέρα που έχασαν το κορίτσι τους από τη μια στιγμή στην άλλη. 

Ήταν απόγευμα Τρίτης, η Εύα ήταν με τον φίλο της στο αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή, στη λεωφόρο Φανερωμένης, άγνωστο πως ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε σε ένα δέντρο. 

Όλη η Σαλαμίνα πάγωσε στην είδηση του θανάτου της όμορφης Εύας. Η νεαρή, που ήταν αθλήτρια την τοπική ομάδα βόλεϊ του Τελαμώνα, θεωρείτο από τις καλύτερες πασαδόρους. Με το ίδιο πάθος που αγωνιζόταν στο γήπεδο, παθιαζόταν και για τη ζωή. Πάντα με χαμόγελο, ποτέ δεν το έβαζε κάτω. Ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι στο χώρο του αθλητισμού, που είχε πολλά ακόμα να δώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ STAR

ΠΗΓΗ star.gr