Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο χορός της Ελπίδας

Mεγάλη επιτυχία είχε ο χορός της Ελπίδας Αμπελοκήπων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Οι φίλοι της ομάδας γέμισαν για μία ακόμη χρονιά την αίθουσα «Νύμφες», χειροκρότησαν τους αθλητές και αθλήτριες και τους χορηγούς που τιμήθηκαν από τον σύλλογο και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εκδήλωση άνοιξε με την σύντομη ομιλία του προέδρου κ. Απόστολου Σταυρίδη και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και τον αντιπρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κ. Γιώργο Κυριλλίδη. Παρόντες στο χορό ήταν ακόμη Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της ΕΚΑΣΘ και του Συνδέσμου Διαιτητών Βόλεϊ.

Τιμήθηκαν οι ομάδες Βόλεϊ Γυναικών για την άνοδο στην Α1, Βόλεϊ Νεανίδων για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και Μπάσκετ Ανδρών για την άνοδο στην Β’ Κατηγορία, οι αθλητές Επιτροπάκης, Γαληρόπουλος, Πανταζή, Κουτούλα, Δάκου και Παπάζογλου για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ο αθλητής του μπάσκετ Γιάννης Τικτόπουλος για την ήθος του και την πολυετή προσφορά του στον Σύλλογο. Τέλος, τιμήθηκαν οι χορηγοί του τμήματος βόλεϊ Arla Foods, Υγείας Εργα και Welcome Stores και η Αμερικανίδα πασαδόρος Sierra Wilson, η πρώτη ξένη αθλήτρια στην ιστορία της Ελπίδας.

elpida 102

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.