Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2016-2017/A1_ANDRON/IRAKLIS-XALKIDAS/event
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

"Μega Event" για τον Ηρακλή Χαλκίδας (photos)

Το ΄΄MEGA EVENT΄΄ του Ηρακλή Χαλκίδας KINGS, επιβεβαίωσε τον τίτλο του και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, στο ξεχωριστό ΄΄Grand Hall΄΄ στην Λιανή Άμμο, που κατακλύστηκε από φίλους της ομάδας, σε μια ξεχωριστή  βραδιά για όλους.

Πέρα όλων των άλλων, δόθηκε η ευκαιρία για να γιορταστεί με τον καλύτερο τρόπο η επέτειος των 20 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, που απ΄ την γέννηση του είχε αποκλειστικό στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος του βόλεϊ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του προέδρου και ιδρυτή του Ηρακλή Χαλκίδας Γιάννη Καρκαλή, που έκανε σύντομη αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου και αναφέρθηκε στους στόχους για το μέλλον, που αποσκοπούν αφενός στην περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος και αφετέρου στην εκπροσώπηση της ομάδας του Ηρακλή Χαλκίδας KINGS στην Volleyleague. Εν συνεχεία τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από τον δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη, για την πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό της Χαλκίδας, την πετοσφαίριση, αλλά και την συμβολή του στην ιστορική άνοδο του Ηρακλή Χαλκίδας KINGS στην Volleyleague.

Ακόμη τιμήθηκαν ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας του Ηρακλή Χαλκίδας KINGS Μάκης Κολτσιάκης και ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος από τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας Κωνσταντίνο Βαρδακώστα, για την άνοδο της ομάδας βόλεϊ των ανδρών στην Volleyleague. Ο Γιάννης Καρκαλής απένειμε τιμητική πλακέτα στον βουλευτή Εύβοιας Σίμο Κεδίκογλου για την πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό της Εύβοιας και την συμβολή του στην άνοδο της ομάδας στην Volleyleague. Ο βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή του Ηρακλή Χαλκίδας KINGS Σπύρο Γκολίτση για την άνοδο της ομάδας στην Volleyleague.

Επίσης τιμήθηκαν: η Αγγελική Φλώρου (περσινή πρόεδρος του συλλόγου) από τον διευθυντή νοσοκομείου Χαλκίδας Νίκου Δήμου, ο Σταύρος Σφυρίδης από τον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας Δημήτρη Κυριτσόπουλο, ο Διαμαντής Θωμάς από τον Σίμο Κεδίκογλου, ο Δημήτρης Κακάτσος από τον αστυνομικό διευθυντή Κώστα Λάμπρου, ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου ΄΄Metropolitan΄΄ Παναγιώτης Κολουμέντας από το μέλος του Επιμελητηρίου Σπύρο Κουτσαύτη, ο τηλεοπτικός σταθμός ΄΄Star Κεντρικής Ελλάδας΄΄ από τη δημοτική σύμβουλο Έλενα Βάκα.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας KINGS δεν παρέλειψε να τιμήσει και τους μεγάλους χορηγούς του με τιμητικές πλακέτες και την εμφάνιση της ομάδας για την προσφορά τους στον αθλητισμό και την πόλη και πρώτα από όλα, τον χρυσό χορηγό της ομάδας τα KINGS από την Αλλατίνη (την απονομή έκανε ο Πρόεδρος Γιάννης Καρκαλής στον διευθυντή του εργοστασίου Χαλκίδας κ. Αθανάσιο Κουτσάφτη),  τα γυμναστήρια ΄΄BODY SOUL HEALTH CLUB΄΄ (την απονομή έκανε ο Αντιπρόεδρος Διαμαντής Θωμάς), το κέντρο φυσικοθεραπείας ΄΄THERAPY LAB΄΄ (την απονομή έκανε προς τους  φυσικοθεραπευτές Γιώργο Τσατσάγκο (πρόεδρο) και Ευγενία Πίσχινα (αντιπρόεδρο) το μέλος του ΔΣ Στέλιος Χαρλαβάνης), αλλά και τις επιχειρήσεις ΄΄EVIORAMA TOURS΄΄ και ΄΄ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ΄΄ από τα μέλη του ΔΣ Δημήτρη Κακάτσο και Δημήτρη Καραντάκη.
Τέλος έγινε ονομαστική αναφορά σε όλους τους υπόλοιπους χορηγούς που έχουν συμβάλει στην πορεία της ομάδας την περασμένη, αλλά και την τρέχουσα περίοδο.

Στην συνέχεια με λαμπρότητα και όπως αρμόζει στον Ηρακλή Χαλκίδας KINGS έγινε παρουσίαση της φανέλας, της ομάδας που εκπροσωπεί την πόλη στα ΄΄σαλόνια΄΄ της Volleyleague, αλλά και της ανανεωμένης μασκότ ΄΄ΧΑΛΚΙΛΕΩΝ΄΄, που πρόσφεραν τα  KINGS από την Αλλατίνη στους φιλάθλους για ένα πιο ξεχωριστό τόνο στους αγώνες και στις εκδηλώσεις της ομάδας.

Οι φίλοι του Ηρακλή είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια δώρα με λαχειοφόρο αγορά, ενώ ο χορηγός του Ηρακλή Χαλκίδας KINGS μοίρασε προϊόντα KINGS Brioche και Soft Cookie από την Αλλατίνη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σε όλους τους καλεσμένους, οι οποίοι απόλαυσαν ξεχωριστές γεύσεις από το πλούσιο και ξεχωριστό μενού.

Πλούσιο ήταν και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΄΄MEGA EVENT΄΄. Λάτιν ρυθμούς έδωσαν στον κόσμο ο Αντώνης Καρβέλας και η Μαρία Τσακλή, άρωμα ανατολής χάρισε με τα οριεντάλ της η Σοράγια, οι Krazy Baldheadz μας ταξίδεψαν σε ρετρό μουσικές  με σύγχρονα ηχοχρώματα και ο DJ Γιώργος Κιούσης του ΄΄Heart 94.2΄΄ ΄΄έντυσε΄΄ μουσικά την βραδιά με τον μοναδικό του τρόπο. Την επιμέλεια και την οργάνωση του MEGA EVENT του Ηρακλή, που ήταν non-smoking και με ατμόσφαιρα κατάλληλη για όλους και πάνω απ΄ όλα για τα παιδιά, είχαν οι υπεύθυνοι του τμήματος μάρκετιγκ του συλλόγου Κώστας Σερέτης και Γιώργος Χριστόπουλος.

 {gallery}/New_Site/2016-2017/A1_ANDRON/IRAKLIS-XALKIDAS/event{/gallery}