Tην βασιλόπιτα έκοψε η Κόρινθος

  • Γράφτηκε από την 
  • Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Σωματείου ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αθλούπολης στην Κόρινθο.
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Αλατζάκης, παρουσία... του Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλέξανδρου Πνευματικού, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστου Χασικίδη, του εκπροσώπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αθανάσιου Γκίκα, του Αντιδημάρχου Μιχαήλ  Χατζή,  του Αντιπροέδρου της Δ.Ε.Υ.Α Κορίνθου κ. Δημήτρη  Βλάσση, του επικεφαλή της Δημοτικής Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019» και Δημοτικού Συμβούλου Τιμολέων Πιέτρη, γονέων, αθλητριών, προπονητών, των μελών του Δ.Σ. και φίλων του Σωματείου.
Ο Πρόεδρος του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ αρχικά επεσήμανε τη μεγάλη  ανάγκη για ανέγερση ενός νέου ενεργειακά αυτόνομου  Κλειστού Γυμναστηρίου που να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες Α1 Εθνικής κατηγορίας και Ευρωπαϊκών διοργανώσεων  και που θα δώσει περισσότερη αίγλη στην πόλη. Στη συνέχεια έδωσε τα συγχαρητήριά του σε όλες τις αθλήτριες για τις επιτυχίες, και την σκληρή προσπάθεια που καταβάλουν λόγω της συμμετοχής της ομάδας στον Βόρειο όμιλο και των δυσκολιών που προκύπτουν από αυτό, καθώς και στους προπονητές για το έργο τους. Ευχαρίστησε το Δήμο Κορινθίων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου,  τον μέγα χορηγό της ομάδας Πρόεδρο της ECO LINE Α.Ε. κ. Τσαουσίδη Ευστάθιο και τους χορηγούς της ομάδας για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους γονείς όλων των αθλητριών που στηρίζουν  και είναι παρόντες και αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Σωματείου.
Επίσης απονέμοντας  τιμητική πλακέτα, τίμησε και ευχαρίστησε με ιδιαίτερη θέρμη, για την πολυετή προσφορά του στο Σωματείο, τον Επίτιμο Πρόεδρο της ομάδας κ. Γεώργιο Μπεκιάρη.
Χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους, απηύθυνε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Πνευματικός, ο οποίος εκφράζοντας τις εγκάρδιες ευχές του για μια επιτυχημένη χρονιά, ανακοίνωσε πως  το 2017  θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες για την ανέγερση ενός  νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στην πόλη. 
Παράλληλα συνεχάρη τον Επίτιμο πρόεδρο του Σωματείου κ. Γεώργιο Μπεκιάρη για την  καθοριστική προσφορά του στο γυναικείο βόλεϊ και  στον αθλητισμό της Κορίνθου γενικότερα, καθώς και το Δ. Σ. του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για την μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία Σωματείου, καλώντας τους να παραμείνουν παραγωγικοί και να συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες στον τοπικό αθλητισμό.
Ευχαριστούμε τον φιλόξενο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΑΘΛΟΥΠΟΛΗΣ, το Αρτοποιείο - Φούρνο ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. για την Βασιλόπιτα, και τα καταστήματα της πόλη μας για την προσφορά των δώρων της Λαχειοφόρου Αγοράς.
from ΑΣΠ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ.