H Θέτιδα έκοψε την πίτα της (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (5/2) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας για το 2017 με το μικρό κλειστό της Βούλας να πλημμυρίζει από παιδιά και γονείς των ακαδημιών της Θέτιδας.
 
Την έναρξη της γιορτής μας έδωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου κος Τάσος Τριανταφύλλου, ενώ τον λόγο στην συνέχεια πήραν ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κος Γιάννης Αγαλιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος - Αρχηγός Αντιπολίτευσης του Δήμου κος Δημήτρης Δαβάκης, η Πρόεδρος της 1βαθμιας Εκπαίδευσης κα Δώρα Τριάντη, η Πρόεδρος της 2βαθμιας Εκπαίδευσης κα Μίμα Νικηφοράκη, αλλά και ο εκ των χορηγών και αντιπρόεδρος του συλλόγου κος Πέτρος Λυμπέρης. Στην γιορτή μας παρευρεθεί και ο κος Δημήτρης Κιούκης Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Την κοπή της πίτας έκανε ο Πρόεδρος του συλλόγου, η οποία ήταν προσφορά του χορηγού μας CAKE και του κου Χριστόφορου Μαυρόπουλου ο οποίος με τα υπέροχα γλυκίσματα του CAKE μας χαρίζει όλο το έτος μοναδικές γεύσεις.
 
Η Θέτιδα θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους γονείς και τα παιδιά των ακαδημιών, καθώς την εφετινή χρονιά ο σύλλογος μας αριθμεί 300 κορίτσια στο άθλημα του Βόλεϊ.
 
DSC 0114
Επίσης ευχαριστούμε τους προπονητές μας για την όλη προσφορά τους στο πλάνο, την σωστή εκμάθηση του αθλήματος, αλλά και στην ανάδειξη αθλητριών που στο μέλλον θα πλαισιώσουν την γυναικεία ομάδα.
 
Ακόμη ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Κλινική Κασταλία, MY GYM, ΑΦΟΙ Στεργίου, CAKE, κος Αθανάσιος Μαρτίνος, όπως και τους εθελοντές γονείς του συλλόγου που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς τον σύλλογο μας.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε στην γραμματέα του συλλόγου κα Δήμητρα Τσουβάλα που είναι στο Κλειστό κάθε μέρα σχεδόν όλο το χρόνο και είναι εκεί ο άνθρωπος όλων μας.
 
Ενώ τέλος ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που είναι πάντοτε στο πλευρό μας.
 

Πολυμέσα