Μια ζεστή αγκαλιά και χαμόγελα από τον ΑΟ Θήρας

Γιορτές για τον ΑΟ Θήρας σημαίνει αγάπη και προσφορά. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα οι αθλήτριες της ομάδας πραγματοποίησαν τι καθιερωμένες επισκέψεις στο Ειδικό σχολείο Θήρας και στο Γηροκομείο.

"Παραμονές των γιορτών της Αγάπης, ο ΑΟ Θήρας, δεν θα μπορούσε να μην πραγματοποιήσει τις καθιερωμένες επισκέψεις του στο Ειδικό σχολείο Θήρας και στο Γηροκομείο.

Φέτος, οι αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και η Διοίκηση της ομάδας έκαναν μια ακόμα στάση, καθώς επισκέφτηκαν και το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Παιχνίδια για τα παιδιά, ευχές και γέλια, Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και λιχουδιές, συνέθεσαν το σκηνικό της πιο ευτυχισμένης ημέρας για την ομάδα.

Τίποτα δεν αποτέλεσε έκπληξη, αφού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα παιδιά του ειδικού σχολειού και οι ηλικιωμένοι στο γηροκομείο θήρας περίμεναν πως και πως τις αθλήτριες μας για να τραγουδήσουν μαζί τα κάλαντα, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τη χρονιά που έρχεται.

Ο ενθουσιασμός φέτος ήταν ακόμα μεγαλύτερος, καθώς την ίδια χαρά πήραν και οι ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας. Και βέβαια όπως κάθε χρόνο, η υποδοχή που επιφύλαξαν οι υπεύθυνοι και στους τρειςχώρους ήταν αξιόλογη.

Από τον ΑΟ Θήρας καλές γιορτές με λιγότερα προβλήματα και περισσότερη ΑΓΑΠΗ!!!

Εκ του ΔΣ
ΑΟ Θήρας"