Έκοψε την πίτα της η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης σήμερα Κυριακή 21/1/2018 στο Νέο Κλειστό Μεταμόρφωσης, παρουσία του Δημάρχου Μεταμόρφωσης κου Μιλτιάδη ΚΑρπέτα.

Επίσης παρεβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Φώτιος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Κων/νος Κολοβός, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κα Τσεβά Δήμητρα, Αντωνοπούλου Χριστίνα, Λυμπέρη Μαρία, Ηλιόπουλος Γεώργιος,εκπρόσωπος της Συμμαχίας πολιτών κος Τριάντος Βασίλης καθώς και εκπρόσωπος του Αιμοδοτικού Συνδέσμου "Κωστάκης Μεσσογίτης". 

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο κος Ρέρρας Αθανάσιος μέλος της επιτροπής beach volley της CEV, ο κος Κωνσταντέλος Αθανάσιος ΓΓ ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνων και ο κος Μολυβάς Κωνσταντίνος προπονητής κλιμακίων ΕΣΠΑΑΑ. 
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους τρεις πολύ μεγάλες αθλήτριες του Βόλευ, οι Μαρία Γκαραγκούνη, η Νίκη Γκαραγκούνη και η Νικολέτα Κουτουξίδου, οι οποίες και βραβεύτηκαν από την ομάδα μας. τις βραβεύσεις έκανε ο Δήμαρχος της πόλης μας κος Μιλτιάδης Καρπέτας