Αλεξάκου - Κωνσταντινίδου: "Αυτοκόλλητες" με την πρώτη …καλημέρα

«Αυτοκόλλητες» με την πρώτη …καλημέρα. Κάπως έτσι «κόλλησαν» από πέρσι τον Σεπτέμβριο, όταν έσμιξαν για πρώτη φορά στην ομάδα του Άρη, η Ευφροσύνη Αλεξάκου και η Ελένη Κωνσταντινίδου. 
 
Μετά από έναν χρόνο δυνατής παρέας, και αφού το καλοκαίρι που πέρασε, προέκυψε μετακίνηση της Κωνσταντινίδου από τον Άρη στον γειτονικό Αίαντα Ευόσμου, οι δύο φίλες καλούνται το Σάββατο να αλλάξουν ματιές στο φιλέ, ως αντίπαλες πλέον. 
 
«Μου είπε ότι θα προσπαθήσει να με πιάσει στο μπλοκ και εγώ της είπα ότι θα με πιάσουν τα γέλια…» λέει χαμογελώντας στο www.volleyball.gr και στην ενότητα «magazine», η 25χρονη Κωνσταντινίδου. «Δεν θα είναι εύκολο να παίζεις κόντρα στην κολλητή σου αλλά ένας αγώνας είναι και θα περάσει» συμπληρώνει. Όσο για την 17χρονη Αλεξάκου; «Μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχει περίπτωση να με κερδίσει. Το βράδυ, μετά το παιχνίδι, να είστε σίγουροι, ότι η χαμένη, η Ελένη δηλαδή, θα πληρώσει τα ποτά στην έξοδο μας…».
Ευφροσύνη και Ελένη θα παίξουν για 5η φορά αντίπαλες στην Volleyleague. Με το Μαρκόπουλο και την φανέλα των Μακεδόνων η Αλεξάκου, με τον Παναθηναϊκό και το Ανατόλια η Κωνσταντινίδου οι προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις. Όμως η Σαββατιάτικη συνάντηση δεν θα είναι σαν τις άλλες. 
 
«Τότε γνωριζόμασταν αλλά δεν είχαμε την φιλία που έχουμε τώρα. Μπορεί να γίναμε «κολλητές» πριν από έναν χρόνο, όταν ανταμώσαμε στον Άρη, αλλά νομίζω ότι με την Ελένη είμαστε φίλες πολλά χρόνια. Είναι ειλικρινής, χαρούμενος άνθρωπος και χαίρομαι που είναι στο πλευρό μου» σχολιάζει η ακραία του Άρη για την κεντρική του Αίαντα Ευόσμου. «Είναι αλήθεια ότι με την Ευφροσύνη κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή. Είχαμε χημεία, δέσιμο και περνάγαμε καλά και εντός και εκτός γηπέδου. Να φανταστείτε ότι η φιλία μας έγινε ακόμη πιο δυνατή από την μέρα που χώρισαν οι δρόμοι μας στις ομάδες» απαντάει η Ελένη. 
Για κάποια σετ λοιπόν, το Σάββατο το απόγευμα, στο ΔΑΚ Πυλαίας, η Ευφροσύνη και η Ελένη θα είναι αντίπαλες. Η Ευφροσύνη θα καρφώνει και η Ελένη θα μπλοκάρει. Στα υπόλοιπα …σετ της ζωής τους θα …σερβίρουν όπως πάντα μαζί.