Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2016-2017/GENIKES/PIGASOSEKDILOSI
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Γεύμα πρωταθλητών στο Karabourno (PHOTOS)

Με ένα πολύ ωραίο γεύμα στο εστιατόριο Karabourno της Θεσσαλονίκης γιόρτασε ο Πήγασος Πολίχνης την κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος.

Καλεσμένοι του γνωστού επιχειρηματία Σάββα Δαμιανίδη, στον οποίο ανήκει το Καράμπουρνο, που είναι γνωστός για την αγάπη του στον αθλητισμό καθώς υποστηρίζει και τον ΠΑΟΚ, οι έφηβοι του Πήγασου πέρασαν ένα πολύ ωραίο βράδυ στο γνωστό για τα εδέσματά του ιδίως σε θαλασσινές δημιουργίες και έφεραν μαζί του τα κύπελλα του Πρωταθλητή της ΕΠΕΣΘ και φυσικά αυτά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που κατέκτησαν τα δύο τελευταία χρόνια, δίνοντας μια ξεχωριστή λάμψη στη βραδιά.  Για να ευχαριστήσουν τον κο Δαμιανίδη για την υπέροχη βραδιά που τους πρόσφερε, του παρέδωσαν τη φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους αθλητές.

ΕΔΩ η σελίδα του Karabourno στο facebook.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση.

 {gallery}/New_Site/2016-2017/GENIKES/PIGASOSEKDILOSI{/gallery}