Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2016-2017/A2_ANDRON/NESTOR
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Η εκδήλωση των 50 χρόνων του Νέστωρα (PHOTOS)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που έγινε στη  REMVI, για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του ΑΜΣ Νέστωρ.

Η εκδήλωση περιλάμβανε επίδειξη μόδας και βράβευση πρώην αθλητών τού μπάσκετ καί  του προπονητή του Νέστωρα, Αντρέι Κράβαρικ. Παραβρέθηκαν: ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο, οι χορηγοί, οι αθλητές του συλλόγου, παλαίμαχοι αθλητές και αθλήτριες της ιστορικής ομάδας μπάσκετ, καθώς και ο Αντιπεριφεριάρχης Μακεδονίας, Βασίλης Ανατολίτης, ο οποίος παρέδωσε και την τιμητική πλακέτα στον προπονητή της ομάδας, Αντρέι Κράβαρικ. 

 Μιλώντας με τον πρόεδρο του συλλόγου, μας ανέφερε " Προσπαθούμε το τμήμα βόλευ του Νέστωρα, να ζήσει και αυτό, τις μεγάλες στιγμές που έζησαν οι αθλητές του τμηματος μπάσκετ στην εποχή τους. Στόχος από την αρχη της χρονιάς,  ήταν να εξασφαλίσει η ομάδα μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομιλου μας, ώστε να παέι στα μπαράζ ανόδου για την Α1. Είμαστε ιδαίτερα ευχαριστημενοι από τη δουλειά του προπονητικού επιτελείου (Κραβαρικ- Μελιδώνης-Βαλσαμίδης), και τους αθλητές μας, οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν την ομάδα στην πρώτη θέση του ομίλου. Πάμε στα μπαράζ με πολύ καλή διάθεση και προετοιμασία, ώστε να πετύχουμε την υπέρβαση."

 {gallery}/New_Site/2016-2017/A2_ANDRON/NESTOR{/gallery}