TIPS& Τρικ για γράμμωση: Πως να χάσετε λίπος από την Κοιλιά

 

Μια μέρα κι ένα TIP

ΕΚΤΟ tip : Πως να χάσετε λίπος από την Κοιλιά

Θέλετε να βοηθήσετε το σώμα σας να κάψει περισσότερο λίπος από την περιοχή της κοιλιάς;
Καταναλώστε 30γρ ωμά ανάλατα αμύγδαλα ολόκληρα όχι καθαρισμένα λευκ, τα οποία είναι η ιδανική υγιεινή τροφή με βιταμίνες, πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία τα οποία βοηθούν στο αίσθημα κορεσμού αλλά και στην λιποδιάλυση.



Προσοχή όμως έχουν αρκετές θερμίδες και πρέπει να τις υπολογίσετε και αυτές μέσα στο πρόγραμμα σας γιατί εάν τρώτε υπερθερμιδικά είτε είναι καλή τροφή είτε όχι ο οργανισμός δεν καίει λίπος για παραγωγή ενέργειας! Η μόνη διαφορά είναι ότι εάν τρώτε πολλές θερμίδες από σαβούρες είναι άδειες και καταστροφικές σε πολλές περιπτώσεις λόγω των συντηρητικών και κάνετε μεγάλο κακό στην υγεία σας, όμως και με υγιεινές τροφές μπορείτε να είστε εξίσου παχύς! Όλα είναι θέμα θερμίδων και καύσεων.

{module OMRON IN} Παρένθεση, πρόσφατα μια φίλη μου, μου διάβασε τα συστατικά μια τσίχλας που μασούσε, είναι απίστευτο πόσα συντηρητικά και πόσες χημικές ουσίες είχε μέσα αυτό το κατασκεύασμα. Δεν φτάνει μόνο αυτό, επιπλέον καταπίνεις και αέρα που δημιουργεί καταστάσεις στο έντερο ενώ δημιουργεί αναίτια εκκρίσεις οξέων στο στομάχι. Προσωπικά δεν θεωρώ το μάσημα της τσίχλας απόλαυση ούτε λύση σε δυσάρεστη αναπνοή, το θεωρώ ένα ακόμη συν στα χημικά που καταπίνουμε κάθε μέρα. Για το θεό ας κόψουμε έστω τα κραυγαλέα!!! ΚΑΝΕΝΑΣ δεν χρειάζεται να μασουλά 20 συντηρητικές, χρωστικές, αρωματικές ύλες.

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΙΩΤΗΣ PERSONAL TRAINER