TIPS& Τρικ για γράμμωση: Δημιουργείστε έλλειμμα θερμίδων

 

Μια μέρα κι ένα TIP

ΠΕΜΠΤΟ ΤΙΡ  Δημιουργείστε έλλειμμα θερμίδων

Ο καλύτερος τρόπος να χάσετε λίπος είναι να δημιουργήσετε έλλειμμα θερμίδων καθημερινά χωρίς να το παρακάνετε!
Το να αφαιρέσετε εντελώς τους υδατάνθρακες από την διατροφή σας θα σας κάνει νωχελικό, κουρασμένο και νευρικό, αλλά επίσης θα δημιουργήσει κετόνες στο σώμα σας.
Ο σωστός τρόπος είναι να τρώτε τον τελευταίο υδατάνθρακα σας αμέσως μετά το γυμναστήριο ό,τι ώρα και αν γυμνάζεστε, εκτός αν γυμνάζεστε πολύ πρωί όποτε ο τελευταίος θα πρέπει να είναι το μεσημέρι.
Θα πρέπει να κόψετε τις πρώτες 15 ημέρες 250 θερμίδες καθημερινά και στην συνέχεια εφόσον θα έχετε «κολλήσει» να κόψετε ξανά ακόμη 250 κ.ο.κ.
Εάν κόψετε απότομα 500 ή και 1000 θερμίδες τότε δεν θα τα καταφέρετε γιατί ακόμη και να χάσετε ο οργανισμός σας τελικά θα σας αναγκάσει αμέσως μετά να φάτε «αναδρομικά» και έτσι θα πάρετε ξανά πίσω τα χαμένα κιλά.
Προσπαθήστε να μην απέχει πολύ το χειμωνιάτικο από το καλοκαιρινό βάρος ,αυτό είναι άλλωστε και το υγιεινό.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ το πρώτο έλλειμμα 250 θερμίδων να το κάνετε πράξη χωρίς να κόψετε φαγητό αλλά αυξάνοντας την γυμναστική σας. Το επόμενο όμως βήμα αναγκαστικά θα είναι να κόψετε φαγητό.
Βάλτε στόχο σε βάθος χρόνου όχι σε 15 ημέρες ή ένα μήνα και θα τα καταφέρετε! Αν κάνετε παρασπονδία συνεχίστε από εκεί που είχατε μείνει.
Όσο πιο πολλά κιλά είστε τόσο πιο γρήγορα χάνετε κιλά..
Όσο πλησιάζεται στον στόχο τόσο πιο πολύς χρόνος χρειάζεται για να χάσετε τα τελευταία κιλά.
Υπομονή, επιμονή χωρίς να σας πιάνει υστερία επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΙΩΤΗΣ PERSONAL TRAINER