Ο Αλέξανδρος Λαρσινός δε ξεχνάει την Ελλάδα

Ο Αλέξανδρος Λαρσινός έφυγε πριν λίγους μήνες από την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην Ελβετία με την Σενουάζ.

Σπουδές και βόλεϊ είναι πλέον στα πλάνα για τα επόμενα χρόνια για το νεαρό ακραίο που δε ξεχνά την πατρίδα του.

«Η αλήθεια είναι πως μου λείπει πολύ η Ερυθραία και οι συμπαίκτες μου, όπως και ο προπονητής μου, ο κύριος Ρουσσάκης. Με τους νέους μου συμπαίκτες έχω εξαιρετική σχέση, παρόλο που ο ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα είναι πολύ μεγάλος».

Το 2017 έφερε τον Πανερυθραϊκό μαζί με τον Αλέξανδρο σε μια όχι και πολύ πετυχημένη χρονιά που μπορεί να χαρακτηριστεί δύσκολη, καθώς η ομάδα βρέθηκε να παλεύει για την παραμονή της στην Α2 ως την τελευταία αγωνιστική ενώ το εφηβικό τμήμα δε μπόρεσε να επαναλάβει την επιτυχία του 2016 όπου βρέθηκε στο final 4.

«Συνολικά η χρονιά, αγωνιστικά ήταν δύσκολη, όχι μόνο στην Ελβετία αλλά και στην Ελλάδα. Ελπίζω χρόνο με το χρόνο τα πράγματα να πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα. Από την χρονιά που έφυγε θέλω να θυμάμαι τον πρώτο μου αγώνα στην Ελβετική Λίγκα γιατί ήταν μια εξαιρετική αρχή για εμένα. Δεν θέλω να θυμάμαι το τελευταίο παιχνίδι πριν τις γιορτές καθώς είχα πάρα πολύ χαμηλά ποσοστά και δεν ήμουν καθόλου αποτελεσματικός».

Η ζωή στην Ελβετία είναι κάτι καινούργιο για τον Αλέξανδρο και προσπαθεί να βρει τον εαυτό του αγωνιστικά και προσωπικά σε αυτήν χωρίς ωστόσο να ξεχνάει όσα άφησε πίσω.

«Η νέα μου ζωή στην Ελβετία είναι πάρα πολύ ωραία. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ τυχερός. Παρ’ όλα αυτά σαν τη ζωή στην Ελλάδα δεν είναι. Οι στόχοι μου για τη νέα χρονιά είναι να βελτιωθώ αγωνιστικά σε όποιους τομείς πρέπει και να βγάλω ασπροπρόσωπο τον προπονητή μου κ. Ρουσσάκη για την προετοιμασία που μου έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια».

22471584 1546920425351225 1929568483 n