Χ.Δαλακλή: «Ο Ηρακλής Ιωαννίνων είναι μια σπουδαία ομάδα»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής της στον Ηρακλή Ιωαννίνων, η πρώην ακραία του ΓΣ Άρτας Χριστίνα Δαλακλή παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο SportsNow.gr.


Η 22χρονη ακραία μίλησε για την νέα της ομάδα, την απόφαση της να συνεχίσει την καριέρα της στον Ηρακλή, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό της μήνυμα στους φιλάθλους.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Χριστίνας Δαλακλή:

Ποιος ο λόγος που επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Ηρακλή Ιωαννίνων;

Χριστίνα Δαλακλή: O κύριος λόγος είναι ένας, ο Ηρακλής Ιωαννίνων είναι μια σπουδαία ομάδα και το έχει αποδείξει με την παραμονή του επί σειρά ετών στην Α2 κατηγορία οπότε δεν γινόταν να μην λάβω υπόψιν μου αυτή την πορεία.

Είσαι ευχαριστημένη με τη φετινή σου χρονιά, ποιες οι προσδοκίες για του χρόνου; Θεωρείς ότι ο πήχης ανεβαίνει για σένα;

Χριστίνα Δαλακλή: Είμαι ευχαριστημένη από τον εαυτό μου και από την προηγούμενη ομάδα μου (ΓΣ Άρτας) γιατί με βοήθησαν να γίνω καλύτερη. Βέβαια εννοείται πως έχω περιθώρια βελτίωσης αλλά με ατομική και ομαδική δουλειά θα πετύχουμε άριστο αποτέλεσμα. Ελπίζω τη νέα χρονιά να μπορέσω να αποδώσω τα μέγιστα των ικανοτήτων μου και να καταφέρω να φέρω εις πέρας τις απαιτήσεις της ομάδας. Σίγουρα, όσο ανεβαίνεις κατηγορία ανεβαίνει αντίστοιχα και ο πήχης, νέες απαιτήσεις, υψηλότερος στόχος. Αυτό σημαίνει υποχρεωτικά αυτοβλετίωση.

Υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες να σε αποκτήσουν;

Χριστίνα Δαλακλή: Λόγω της καλής πορείας της ομάδας που αγωνιζόμουν (Γ.Σ Άρτας) στράφηκε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και από το τοπικό αλλά και από ομάδες της Θεσσαλονίκης, στο πρόσωπό μου.

Σε φοβίζει κάτι λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της νέας σου ομάδας;

Χριστίνα Δαλακλή: Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που να με φοβίζει. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με την καινούργια μου ομάδα.

Πως είδες το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΕ, και κατ΄ επέκταση τη δυναμική των ομάδων;

Χριστίνα Δαλακλή: Φέτος το πρωτάθλημα λόγω της ενσωμάτωσης των ομάδων σε έναν όμιλο ήταν διαφορετικό, το επίπεδο σαφώς και έχει ανέβει από άλλες χρονιές. Φαίνεται ότι όλες οι ομάδες έχουν δουλέψει πολύ και το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν νέα παιδιά που τις απαρτίζουν, δημιουργώντας ελπίδες για ένα ευοίωνο μέλλον στο άθλημα του volley.

Μίλησε μας για τον προσωπικό σου στόχο; Στο μέλλον, θα ήθελες να μεταγραφείς σε ομάδα που θα αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο;

Χριστίνα Δαλακλή: Πρωταρχικός μου στόχος είναι να τελειώσω με τη σχολή μου και έπειτα να κοιτάξω το μέλλον μου στο volley. Αρχή μου είναι ένα βήμα τη φορά. Ποια αθλήτρια δεν θα ήθελε να κάνει μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα και ποιας αθλήτριας δεν αποτελεί όνειρο αυτή η μεταγραφή; Σαφώς και θα το ήθελα αρκεί βέβαια να είμαι και εγώ στο ανάλογο επίπεδο έτσι ώστε να μπορώ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας.

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο του Ηρακλή Ιωαννίνων;

Χριστίνα Δαλακλή: Θα ήθελα να πω, να συνεχίζει να στηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα γιατί αποτελεί τον έβδομο παίκτη. Με την υποστήριξη του κόσμου γινόμαστε καλύτερες.

WHO IS WHO

ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΑΛΑΚΛΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 03/05/1993

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΦΟΪΧΤΒΑΓΚΕΝ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΠΡΟΗΓ.ΟΜΑΔΑ: ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΓΣ ΑΡΤΑΣ

ΘΕΣΗ: ΑΚΡΑΙΑ

ΥΨΟΣ: 1.80