Αφροδίτη Λαδένη: Ένα κορίτσι με όνειρα στην ΑΕΚ

 Η 20χρονη Κατερινιώτισσα ακραία, μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στο OPEN της Ολυμπιάδας, μιλάει για τον εαυτό της και τη μετακίνησή της στην ΑΕΚ.

 

Μίλησε μας λίγο για την πορεία σου στο βόλεϊ. Πότε ξεκίνησες, σε ποιες ομάδες πήγες;

Ξεκίνησα στην ηλικία των 7 ετών, πολύ μικρή στον Αρχέλαο Κατερίνης. Μου δόθηκε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ήμουν στο Λύκειο να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη και στη Siemens, ακολούθησε ο Εαρινός, τα τελευταία 3 χρόνια ήμουν στον Ηρακλή και πριν λίγες μέρες έγινε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ.

Πως ήρθες σε επαφή με την ΑΕΚ; Πως έγινε η πρόταση;

P7070194Η πρόταση έγινε μέσω του μάνατζέρ μου,όταν τελείωσε το πρωτάθλημα και η ΑΕΚ αρχισε να ψάχνει για καινούριες αθλήτριες. Θεωρώ ότι ειναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για μένα και για την καριέρα μου.

Έχεις παρακολουθήσει την πορεία της ομάδας πέρσι. Πιστεύεις πως οι στόχοι θα είναι διαφορετικοί από τις άλλες χρονιές με πιο αργά και σταθερά βήματα;

Πιστεύω ότι και τη φετινή χρονιά η ΑΕΚ θα έχει τους ίδιους στόχους. Είναι ένα μεγάλο σωματείο με πολύ αξιόλογες αθλήτριες και κάνει και φέτος κινήσεις για να πετύχει την πρωτιά και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Πως νοιώθεις για τη μεταγραφή σου, ποιοι οι στόχοι σου προσωπικά;

Είμαι πολυ χαρούμενη με τη μεταγραφή μου. Είναι πολυ μεγάλη ευκαιρία για μένα να είμαι μέλος μιας ομάδας με τέτοιους στόχους. Είμαι μικρή ακόμη, είμαι 20 χρονών, και φυσικά οι προσωπικοί μου στόχοι δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από σκληρή δουλειά, προκειμένου να βελτιωθώ και να βοηθήσω με την απόδοσή μου την πορεία της ομαδας.

 

Τι γνώμη έχεις για τον κόσμο της ΑΕΚ;

Όπως σε κάθε ομάδα και ειδικά στην ΑΕΚ, ο κόσμος αποτελεί σημαντικό κομμάτι. Αυτός είναι που στηρίζει και δίνει περισσότερη ώθηση στην προσπάθεια των αθλητριών και όταν νιώθεις αυτή την αγάπη των οπαδών, έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

 

Είναι πιο βαριά η φανέλα της ΑΕΚ από του Ηρακλή; Πιο μεγάλο το βάρος φέτος από τις άλλες χρονιές;

Και οι δύο ομάδες έχουν τη δική τους ιστορία που είναι μεγάλη. Εγώ σε όποια ομάδα και να κληθώ να παίξω θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.

 

 

Πως ήταν η χρονιά που μας πέρασε με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τα προβλήματα στην ομάδα οδήγησαν σε αλλαγές στους προπονητές, πόσο σας επηρέασαν εσάς;

Η χρονιά πέρυσι δεν ήταν και η καλύτερη. Το σωματείο έδειξε ότι προσπαθεί παρόλες τις δυσκολίες. Οι αθλήτριες πάλεψαν και κατέκτησαν μία αξιόλογη θέση στο πρωτάθλημα. Από τη μεριά μου πήρα μία προσωπική απόφαση για δικούς μου λόγους. Δεν είχε να κάνει τόσο με το σωματείο, οι λόγοι ήταν προσωπικοί.

Εύχομαι η επόμενη χρονιά να πάει καλά για μένα και την ομάδα μου, και καλή επιτυχία σε όλους όσους προσπαθούν και αγωνίζονται στο χώρο μας. 

για το greekvolley, Έφη Κώστα


P7070232

P7070679