Μαυροβουνιώτης: επιστροφή στη Νίκη

Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη Αιγινίου στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε.

Μιλήσαμε με τον Αργύρη για την απόφασή του αυτή.

Τι μέτρησε στην απόφασή σου να κλείσεις με τη Νίκη Αιγινίου;

«Μέτρησε η οργάνωση της ομάδας, η αγάπη του κόσμου για την ομάδα καθώς σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο είναι γεμάτο. Το ό,τι η διοίκηση κάνει τα πάντα για τους αθλητές, ό,τι περνάει από το χέρι της. Επίσης η παρουσία του κ. Μέλκα στον πάγκο της ομάδας με τον οποίο συνεργάστηκα και στον ΠΑΟΚ.»

Πόσο διαφορετική και πόσο ίδια είναι η Νίκη Αιγινίου του σήμερα με αυτή του παρελθόντος;

«Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που ήμουν στη Νίκη ωστόσο αν και σίγουρα η ομάδα έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, γιατί πλέον μιλάμε για A1, μπορεί να διακρίνει κανείς ξεκάθαρα ακόμα τον ενθουσιασμό ο οποίος έμεινε αμείωτος, για να μην πω εντάθηκε όλα αυτά τα χρόνια, των ανθρώπων που ασχολούνται με την ομάδα! Εξάλλου δεν είναι και τυχαίο ότι τώρα πια είναι στη μεγαλύτερη κατηγορία!»

Προτεραιότητά σου είναι το βόλεϊ ή οι σπουδές σου καθώς ένας λόγος για τον οποίο έφυγε από τον ΠΑΟΚ ήταν οι αυξημένες υποχρεώσεις που θα είχες με τη συμμετοχή της ομάδας στα Ευρωπαϊκά κύπελλα;

«Η ιατρική αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου! Ωστόσο καταφέρνω να συνδυάζω την Ιατρική με το βόλεϊ κάτι που δεν είναι εύκολο αλλά όπως τα περισσότερα πράγματα που αξίζουν έτσι και αυτό θέλει κόπο! Η καθημερινότητα μου είναι πιεσμένη ναι καθώς έχει μαθήματα και κλινικές από πλευράς Ιατρικής και προπονήσεις και βάρη από το βόλεϊ παρ’ όλα αυτά με κόπο και θέληση όλα κατορθώνονται!»

Σε ποιους οφείλεις όσα πέτυχες ως τώρα στη ζωή σου;

«Σίγουρα η οικογένεια μου είναι αυτοί που με έχουν βοηθήσει περισσότερο καθώς είναι αυτοί που ανέχονται την καθημερινότητα μου είτε αυτό έχει να κάνει με Πανεπιστήμιο είτε με βόλεϊ και με έχουν στηρίξει σε κάθε μου απόφαση!»

Θες να πεις κάτι στον κόσμο της Νίκης Αιγινίου;

«Στον κόσμο του Αιγινίου θέλω να πω να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν, να πηγαίνουν στο γήπεδο, που το έχουν ασφυκτικά γεμάτο και να το διατηρήσουν έτσι και να συνεχίσουν να δημιουργούν αυτή την καταπληκτική ατμόσφαιρα η οποία σίγουρα ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για την περσινή χρονιά που περάσαμε μαζί η οποία ήταν θεωρώ επιτυχημένη. Επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ της Νίκης Αιγινίου για την επιλογή που έκαναν στο πρόσωπο μου! Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά αν και είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους.»