Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το www.greekvolley.com πρώτο των πρώτων!

Το www.greekvolley.com, είναι και επίσημα πρώτο μεταξύ των αθλητικών site τα οποία εξειδικεύονται στο volley. (στοιχεία www.alexa.com 7/7/14).

 

Το www.greekvolley.com πάντα πιστό στην ποιοτική ενημέρωση σε ότι αφορά τον χώρο του volleyκαι του beachvolley είναι πάντα κοντά στους αθλητές και στις ομάδες για την προώθηση του αγαπημένου μας αθλήματος και για την αντικειμενική σας ενημέρωση, χωρίς να αποσκοπεί σε ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

Το www.greekvolley.com έχοντας ένα τεράστιο πλούτο από σπάνιο φωτογραφικό υλικό, υψηλής ανάλυσης, από όλες τις κατηγορίες και από όλη την Ελλάδα, σας δίνει την δυνατότητα να πλουτίσετε τις γνώσεις σας και να δείτε με άλλο μάτι το αγαπημένο μας άθλημα.

stats nΤο www.greekvolley.com έχει ρόστερ από όλες τις ομάδες εδώ και πολλά χρόνια πίσω, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε την ιστορική εξέλιξη της αγαπημένης σας ομάδας.

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΟΛΑ ΤΟ www.greekvolley.com ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ VOLLEY ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ VOLLEY, ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Ολοι εμείς οι άνθρωποι του www.greekvolley.comσας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για αυτή σας την υποστήριξη και την αγάπη την οποία δείχνεται σε εμάς και στο  www.greekvolley.com και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ  VOLLEY.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

 

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τα παιδιά που χωρίς κανένα κέρδος έχουν βοηθήσει το Greekvolley για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα από την αρχή της δημιουργίας του.

Συγκεκριμένα τον Παύλο Βαξεβάνη, σχεδιαστή και δημιουργό του site του Greekvolley, τον Μανώλη Χανιωτάκη που είναι ο διαχειριστής μας και φροντίζει όλα να "τρέχουν σωστά". Τον Στέλιο Μπατζάκα με τον οποίο μαζί ξεκινήσαμε αυτή την πορεία. Τους Γιάννη Ρούσσο, Χρύσα Θεοδωρίδου, Έφη Παπαδοπούλου, Ρένα Τζίχα-Δημητρακοπούλου, Ηλία Παπαϊωάννου, Δημήτρη Αρβανιτίδη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Nάσια Τσόπελα, Αλέξη Γεωργίου, Ειρήνη Τσούτσα, Θύμιο Αντωνόπουλο και όλους εκείνους που με την αποστολή άρθρων στήριξαν την προσπάθειά μας.

 

 

 

 

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.