Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2017-2018/YPODOMES/EFIVOI/FINAL4-PAROUSIASI
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/TEAMS/PIGASOS-POLIXNIS/2017-18-efiviko
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Όλα έτοιμα για το final-4 Εφήβων της ΕΠΕΣΘ (PHOTOS)

Το διήμερο 28-29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Γ. Μίκρας το Final 4 Εφήβων ΕΠΕΣΘ, με τη συμμετοχή των Ηρακλή, Πήγασου Πολίχνης, Ελπίδας Αμπελοκήπων και Άρη. Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» του Αλεξάνδρειου Μελάθρου η συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης. 
Το «παρών» έδωσαν τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης, Βαγγέλης Δημόπουλος και Γιάννης Βαρβούτας, όπως επίσης και οι προπονητές με τους αρχηγούς των ομάδων. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις: 
 
Βαγγέλης Δημόπουλος (μέλος ΔΣ ΕΠΕΣΘ): «Ευχόμαστε να γίνουν καλοί αγώνες. Ευχαριστούμε τους προπονητές και τους αθλητές που μας τιμούν με την παρουσία τους. Ο λόγος ανήκει σε αυτούς». 
 
Λάμπης Μπαμπαλιούτας (προπονητής Ηρακλή): «Βλέπω καλύτερο επίπεδο από πέρυσι. Είναι βασικό να υπάρχει πρόοδος και να έχουν οι νέοι αθλητές σωστή νοοτροπία. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο τουρνουά. Ξεκινάμε όλοι από το μηδέν. Θετικό ότι περνάνε δύο ομάδες, οπότε οι φιναλίστ θα παίξουν χωρίς άγχος, θα προσφέρουν θέαμα. Εύχομαι να τα ευχαριστηθεί και ο κόσμος. Θέλουμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες. Κοιτάμε ψηλά, στόχος είναι το Πανελλήνιο, ο Ηρακλής προσέχει πολύ τα τμήματα υποδομής του. Ηδη οι Στέλιος Τζιουμάκας και ο Αντώνης Μπουράκης συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα και έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής».
 
Στέλιος Τζιουμάκας (αρχηγός Ηρακλή): «Είμαστε και πάλι σε ένα Final-4. Δουλεύουμε πολύ καλά με τον προπονητή μας και δικαίως είμαστε εδώ σαν πρώτοι και αήττητοι. Αυτό λέει κάτι, όμως παράλληλα δεν λέει και τίποτα. Θα γίνουν καλά παιχνίδια και στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον τίτλο».
 
Φρέντι Μπρουκς (προπονητής Πήγασου Πολίχνης): «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Σίγουρα για εμάς είναι ακόμα μία πρόκληση και για αυτά τα παιδιά. Έχουμε παίξει καλά παιχνίδια μέχρι στιγμής, πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα και θα γίνουν πολύ καλοί αγώνες. Ελπίζω να το ευχαριστηθεί ο κόσμος». 
 
Κωνσταντίνος Καπετανίδης (αρχηγός Πήγασου Πολίχνης): «Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ δυνατό Final 4. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, θέλουμε φυσικά την πρώτη θέση. Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες».
 
Γιώργος Καραβιδόπουλος (προπονητής Ελπίδας Αμπελοκήπων): «Χαίρομαι που βρίσκομαι εκ νέου εδώ για να εκπροσωπήσω την Ελπίδα. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας να είμαστε σε δεύτερο σερί Final 4. Κάναμε μία πολύ καλή παρουσία πέρσι και εύχομαι και φέτος να δείξουμε κάτι ανάλογο. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας σε λίγες μέρες γιατί μεσολαβεί και ένα παιχνίδι για την αντρική ομάδα. Παρόλα αυτά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Φυσικά θέλουμε να διεκδικήσουμε την παρουσία μας στον τελικό και το τρόπαιο». 
 
Δημήτρης Καρακόλιας (αρχηγός Ελπίδας Αμπελοκήπων): «Πιστεύω πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το Final 4, καθώς όλες οι ομάδες είναι ισάξιες μεταξύ τους. Αρκετά από τα παιδιά αγωνίζονται και σε ανδρικές ομάδες σε Α1 και Α2. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους, ένα τουρνουά χωρίς τραυματισμούς και ας κερδίσει ο καλύτερος».
 
Αικατερίνη Ματσέλα (προπονήτρια Άρη): «Είμαι πολύ χαρούμενη που η ομάδα μας επέστρεψε σε ένα Final 4. Έχουμε 25% πιθανότητες και ως Άρης θα τα δώσουμε όλα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να κυλήσει το τουρνουά ομαλά και χωρίς τραυματισμούς. Χαίρομαι που έχει το Final 4 και γυναικείο άρωμα».
 
Νικόλαος Σκαρλατίδης (αρχηγός Άρη): «Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε ένα Final 4. Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος, θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη σημερινή παρουσίαση από το φακό της Ευθυμίας Σκορδίλη για το Greekvolley.

{gallery}/New_Site/2017-2018/YPODOMES/EFIVOI/FINAL4-PAROUSIASI{/gallery}