Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δυνατές μάχες στην άμμο στο 3ο Anima Side-Out Club Series 2017

Με τον Σεπτέμβριο να μπαίνει δυναμικά και με 35 ομάδες σε μια ακόμα όμορφη Κυριακή πραγματοποιήθηκε για φέτος το 3o τουρνουά των φορέων Anima Beach Academy by Beligratis και Side-Out Club στις εγκαταστάσεις του Anima Club με το τουρνουά γυναικών αντρών και μικτού μέχρι το πέρας της μέρας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του τουρνουά ήταν τα εξής:
-Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο όλων των ομάδων τόσο στις γυναίκες τόσο και στους άντρες.
-Η καλή αγωνιστική παρουσία των αθλητριών Αλεξάνδρα Τσιώκου, Αλεξάνδρα Κορού, Δήμητρα Καραγκούνη και Αλεξάνδρα Αθανασοπούλου που έφτασαν στο τελικό της διοργάνωσης.
-Την μαχητική παρουσία των Χριστίνα Βραχάλη, Ιφιγένειας Βογιαντζόγλου, Άννας Κωνσταντοπούλου, Νάντιας Ζαμπιάκη, Νατάσσας Παπαδοπούλου, Έλενας Βρανά και Ιωάννας Παπαπαναγιώτου.
-Το υψηλό επίπεδο στους άντρες κατά την διάρκεια όλων των αγώνων με δυνατά παιχνίδια και εκατέρωθεν άμυνες και μπλοκ από όλες τις ομάδες.
-Την καλή αγωνιστική παρουσία των αθλητών Νίκου Πάτση, Μιχάλη Τριανταφυλλόπουλου, Κώστα Στάικου, Γεράσιμου Καμινάρη, Αλέξη Μεσσάλα, Δημήτρη Νικολακάκη αλλά και των νεοφώτιστων σε κατηγορία open Αντώνη Απέργη, Μάνου Μπαγορδάκη και Τάσου Αλεξόπουλου.

Σκυτάλη μετά πήρε και το μικτό όπου και εκεί το αγωνιστικό επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και με την διαφορά να την κάνουν οι γυναίκες που πραγματοποίησαν εξαιρετικά παιχνίδια καθόλη την διάρκεια του τουρνουά.

Αγωνιστικά ξεχώρισαν:

-Η επάνοδος σε τουρνουά μας της Εύας Κουρέλου που κατέκτησε την δεύτερη θέση στο μικτό με συμπαίκτη τον Μανώλη Σιλιγνάκη.
-Η νεοσύστατη ομάδα των Μιχάλη Σταθάτου και Άννας Κωνσταντοπούλου που έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

-Η πολύ καλή παρουσία της ομάδας που κατέκτησε το τουρνουά και άφησε εξαιρετικές αγωνιστικές εντυπώσεις των Βιργινία Συφιανού και Γεράσιμου Καμινάρη.

-Ξεχώρισαν επίσης οι Κώστας Ποθητάκης, Δήμητρα Καραγκούνη, Νικόλ Σταμούλη, Μίλος Ραντοΐκοβιτς, Ιφιγένεια Βογιαντζόγλου και Θεοδοσία Καραγιάννη, ενώ πολύ υψηλή απόδοση έπιασε η Στέλλα Κωλλέτη που είχε και τα γενέθλια της!!!!

Δώρα πολλά δόθηκαν στους νικητές για ακόμα μια φορά από τη εταιρία εμπορίας αθλητικών ειδών Sport_tech, την ετιαρία χειροποίητων γυναικείων αξεσουάρ Mamou.gr στην Ηλιούπολη, το café-restaurant Ιtalus στην Καλλιθέα και το Πρότυπο Διαγνωστικό Κέντρο LifeCheck στο Λαγονήσι.

Στις κληρώσεις οι οποίες έγιναν, νικητές ήταν οι Κώστας Στάικος ο οποίος κέρδισε έναν πλήρες καρδιολογικό έλεγχο από το LifeCheck, και οι Νάντια Ζαμπιάκη και Μανώλης Σιλιγνάκης που κέρδισαν από ένα brunch για δύο άτομα στο Ιtalus.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

-Τσιώκου/Κορού – Αθανασοπούλου/Καραγκούνη 0-2

-Μεσσάλας/Νικολακάκης – Πάτσης/Τριανταφυλλόπουλος 0-2

-Συφιανού/Καμινάρης – Κουρέλου/Σιλιγνάκης 2-1

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.