Έναρξη σεζόν με το Autumn Mixed Beachvolley Tournament στην Ανάβυσσο

Έναρξη της σεζόν στις 10/9 για το Anima Beach Academy by Beligratis με το τουρνουά του μικτού όπου με άκρως καλοκαιρινή διάθεση διεξήχθησαν όμορφοι αγώνες και στις δύο κατηγορίες, silver και golden, στο Anima Club στην Ανάβυσσο!!

Κυρία χαρακτηριστικά του τουρνουά ήταν η καλή διάθεση όλων των συμμετεχόντων και η ανυπομονησία για την νέα σεζόν και τις προπονήσεις καθώς και οι πρώτες συμμετοχές των αθλητών Ηλία Σόγια/Σόγια 
Χρήστο Σγουρομύτη/Ιωάννα Βασιλοπούλου και Σταύρου Οικονομόπουλου/Βίκυς Γιαννοπούλου!!


Για την ιστορία τα αποτελέσματα ήταν ως εξής:

Silver

Μανιουδάκης/Καστορίνη – Κανελλόπουλος/Χιώνη 0-2

Golden 
Μαντάς/Μπάρκα – Σγουρομύτης/Βασιλοπούλου 0-2

Οι νικητές μοιράστηκαν χειροποίητες τσάντες και σαγιονάρες από Μamou.gr, μηνιαία συνδρομή από το απόλυτο crossfit box των νοτίων προαστίων South Factory στο Ελληνικό, brunch στο καφέ Italus στην Καλλιθέα, φαγητό στο Βeerock στην Γλυφάδα και αθλητικά είδη από τα καταστήματα Sport_Tech.

Το Anima Beach Academy by Beligratis καλωσορίζει τη νέα σεζόν και υπόσχεται την διοργάνωση τουρνουά beachvolley όπως πάντα με την πολύ καλή διάθεση και θετική ενέργεια που το χαρακτηρίζει προσφέροντας πολλά δώρα στους συμμετέχοντες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « FACTORY OUTLET BEACH VOLLEY SERIES Anima Side-Out Club Series 2017 BV Tournament 24/9 »