Έκτος σταθμός για το Beach Summer Cup 2017

Έκτος σταθμός για το Beach Summer Cup 2017, μια σειρά από τουρνουά με τη μορφή Κυπέλλου που διοργανώνονται από δύο Πρωταθλητές την Έφη Σφυρή και το Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Τα γήπεδα του Enso Beach Volley Club by Efi Sfyri στο Varkiza Resort, φιλοξένησαν τον έκτο σταθμό του Κυπέλλου, με πλήθος αθλητών να αγωνίζονται σε έξι διαφορετικά ταμπλώ με τηλεοπτική κάλυψη Novasports και wild card για το 18th Novasports Beach Volley Tournamentο.

Το Beach Summer Cup by Amstel Radler είναι μία καινοτόμος διοργάνωση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος και φιλοδοξεί να διοργανωθεί σε πολλές διαφορετικές πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Το πρώτο αγωνιστικό ταμπλώ, ξεκίνησε το Σάββατο 1 Ιουλίου σε συνθήκες καύσωνα, με ανδρικό και γυναικείο τουρνουά Silver και κορυφώθηκε το βράδυ με το μεικτό τουρνουά της κατηγορίας Gold.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Στον τελικό της Silver κατηγορίας γυναικών, η Άννα Αντωνίνη και η Σοφία Πάικου νίκησαν με 2-1 (15-12, 10-15, 11-8) τη Θεοδώρα Καραγιάννη και τη Δήμητρα Δούκα και κατέκτησαν το τουρνουά της κατηγορίας τους. Οι νικήτριες κέρδισαν δώρα από το ινστιτούτο ομορφιάς COCO Νail Ηouse Ψυχικού.

Στον τελικό για τη Silver κατηγορία ανδρών, o Δημήτρης Γερονυμάκης και ο Ευρυπίδης Διαμαντής νίκησαν με 2-0 σετ (15-12, 15-11), τον Παντελή Μαρτίνο και το Γιώργο Αντωνιάδη κατακτώντας το τουρνουά της κατηγορίας τους. Οι νικητές κέρδισαν δώρα από το ινστιτούτο ομορφιάς COCO Νail Ηouse Ψυχικού.

Στον τελικό της Golden κατηγορίας γυναικών, η ομάδα των Κατσιάνου- Θεοδωράκη νίκησαν με 2-0 σετ (15-7, 15-10 ) τα κορίτσια του Πανιώνιου Αγάλου-Φλιάκου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας τους και δώρα Swarovski και Pharmasept.

Στον τελικό για τη Gold κατηγορία ανδρών, η ομάδα των Κατσακoύλα-Κωνσταντινίδη νίκησαν με 2-0 σετ (15-10, 15-13), την ομάδα από την Καλαμάτα Κανελλόπουλος-Κωνσταντόπουλος κατακτώντας το τουρνουά της κατηγορίας τους. Οι νικητές απόλαυσαν τις όμορφες πετσέτες Φouta καθώς και συμπληρώματα διατροφής Lamberts.

Στον τελικό της κατηγορίας μεικτού Silver, η ομάδα Φαράντζου Ε- Κοτσαμπάς Β νίκησαν τους Τσίτο Σ και Δεμπεγιώτη Αλκ. με σκορ 25-21 και κατέκτησαν το τουρνουά κερδίζοντας δώρα Kinisis Progen.

Όλοι οι νικητές κέρδισαν μετάλλια, διπλώματα και το συλλεκτικό μπλουζάκι της διοργάνωσης.

Η Έφη Σφυρή και ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης δήλωσαν:

Μιχάλης:

«Ο 6ος σταθμόςτου Beach Summer Cup by Amstel Radler, έδωσε wild card στους νικητές και της νικήτριες της GOLDEN κατηγορίας για το 18th Novasports Beach Volley Tournament που θα γίνει στο ΚΑΡΑΒΙ του Σχινιά στις 15-16 Ιουλίου. Με τις δηλώσεις τους οι αθλητές/τριες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τον επιτυχημένο θεσμό »

Έφη:

«Η έκτη διοργάνωση του Κυπέλλου συνεχίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία παρά την υπερβολική ζέστη στο Enso Bv Club στη Βάρκιζα. Η κάμερα της Novasports έδωσε χαρακτήρα επαγγελματικής διοργάνωσης στο τουρνουά, γεγονός που ικανοποίησε αθλητές και διοργανωτές.

Το BEACH SUMMER CUP BY AMSTEL RADLER υποστηρίχθηκε επίσης από την Μolten, τη Dole, την IRED, την COCO NAIL HOUSE, την KINISIS PROGEN τη SWAROVSKI τη PHARMASEPT και τη Φouta.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LAMBERTS BEACH VOLLEY SERIES THE FACTORY OUTLET BEACH VOLLEY SERIES »