Ολοκληρώθηκε το 5ο τουρνουά της Beach Volley Academy

Ολοκληρώθηκε με...ιδανικές συνθήκες το 5ο τουρνουά της Beach Volley Academy σε συνεργασία με το Καράβι Sports Club, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Το Σάββατο στην κατηγορία του ενός αστεριού νικητές στους άνδρες ήταν οι Παπαναστασίου-Λεμπέσης που νίκησαν με 2-0 (15-5 15-9) τους Δεμοίρο-Βλάσση). Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησαν οι εντυπωσιακές Μπέρμπερη-Παυλοπούλου που νίκησαν με 2-0 (15-5 15-5) τις Βάσιου-Γιαννάκη. Τέλος στο μεικτό τουρνουά οι Τουπής-Ξηντάρα νίκησαν με 2-0 (15-10 16-14) τους Κόκκαλη-Καφούρου).

Την Κυριακή στην κατηγορία των δύο αστεριών η συνεχόμενη βροχή δεν πτόησε τους συμμετέχοντες. Στους άνδρες έπειτα από πολύ δυνατά παιχνίδια την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Μαύρος-Μανιάτης επικρατώντας με 2-0 (15-13 15-6) επί των Κεχαγιά-Κοτσιάκη. Στις γυναίκες οι Καπόλου Σακελλαρίδη πήραν το χρυσό μετάλλιο αφήνοντας στην δεύτερη θέση τις Παπαδοπούλου-Ζαμπιάκη. Τέλος στο μεικτό τουρνουά την πρώτη θέση πήραν οι Κεχαγιάς-Μαβιλίδη νικώντας στον τελικό με 2-0 (15-11 15-5) τους Καπόλου-Γεωργούλα.

Κατά την διάρκεια του τουρνουά οι ομάδες αλλά και οι θεατές δροσίστηκαν από τα υγιεινά smoothies της εταιρείας Alterra.

Οι νικήτριες ομάδες και οι ομάδες των τελικών μοιράστηκαν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Wilson, Nine Grams, Demon, Contigo, Corona, Terranation, Three Hearts, Quiksilver, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρο γύρω όλοι) και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα επόμενα τουρνουά της Beach Volley Academy.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SUMMER MIXED Beachvolley Tournament 11/6 Ολοκληρώθηκε το "Karlovasi open" »