BVA Limited Edition Tournament

Η Beach Volley Academy διοργανώνει  το δεύτερο τουρνουά, με την ονομασία BVA Limited Edition Tournament, στο δικό της υπερσύγχρονο γήπεδο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου του Village shopping & more στο Ρέντη το Σάββατο 10/6 και την Κυριακή 11/6.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο ημέρες και δύο κατηγορίες δυναμικότητας, με όριο τις 6 ομάδες ανά κατηγορία. Συγκεκριμένα το Σάββατο 10/6 θα διεξαχθεί η κατηγορία του ενός αστεριού (amateur) στους άνδρες και στις γυναίκες, με την τεχνική σύσκεψη των ανδρών στις 9.00 και των γυναικών στις 14.00. Το απόγευμα του Σαββάτου θα διεξαχθεί μεικτό τουρνουά δύο αστεριών (senior), με την τεχνική σύσκεψη στις 18.30. Την Κυριακή στις 11/6 θα αγωνιστούν οι ομάδες των ανδρών και των γυναικών στην κατηγορία των δύο αστεριών με τις τεχνικές συσκέψεις των ανδρών να είναι στις 9.00 και των γυναικών στις 14.00. Τέλος το τουρνουά θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής, με την κατηγορία του μεικτού στο ένα αστέρι με την τεχνική σύσκεψη να ξεκινάει στις 18.30.
Όλες οι ομάδες θα τοποθετηθούν σε ομίλους των τριών και θα αγωνιστούν στα δύο νικηφόρα σετ στους 15 πόντους και tie break αν χρειαστεί στους 11. Από κάθε όμιλο θα προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες και για την συμμετοχή στο τουρνουά θα κρατηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τον χρόνο δήλωσης. Παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με sms στο 6942404628, με mail στο και με μήνυμα στην σελίδα της Beach Volley Academy στο Facebook.
Οι νικήτριες ομάδες θα μοιραστούν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Wilson, Nine Grams, Barsol, Demon, Contigo, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρο γύρω όλοι Κάβα Νέκταρ). 
Σας περιμένουμε για δυνατές συγκινήσεις και όμορφα παιχνίδια, γιατί Village shopping & more και beach volley πάνε μαζί