Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

1ο BVA Beach Volley Series 2017

Και ξεκινάμε! Η Beach Volley Academy ξεκινάει τον κύκλο των καλοκαιρινών της διοργανώσεων με τουρνουά beach volley ενταγμένο στα BVA Beach Volley Series 2017, στα 5 άριστα διαμορφωμένα γήπεδα, στο Καράβι Sports Club.

Το Σάββατο 22 και τη Κυριακή 23 Απριλίου θα διεξαχθεί τουρνουά δύο κατηγοριών. Συγκεκριμένα, το Σάββατο θα αγωνιστούν οι ομάδες του ενός αστεριού (amateur) στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών και μεικτού. Η τεχνική σύσκεψη για τους άνδρες και τις γυναίκες είναι στις 9.30, ενώ για το μεικτό στις 14.00. Την Κυριακή θα αγωνιστούν οι ομάδες των δύο αστεριών (senior) με τις τεχνικές συσκέψεις να είναι για τους άνδρες και τις γυναίκες στις 9.30 και για το μεικτό στις 14.00.

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται το ποσό των 10 ευρώ για μία κατηγορία και 15 ευρώ για συμμετοχή σε δύο κατηγορίες. Οι δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές μέχρι μία ημέρα πριν την έναρξη του τουρνουά με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με sms στο 6942404628, και με μήνυμα στην σελίδα της Beach Volley Academy στο Facebook.

Οι νικήτριες ομάδες θα μοιραστούν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Wilson, Ninegrams, Corona, Crocs, Quicksilver, Barsol, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρο γύρω όλοι).

Σας περιμένουμε για δυνατές μονομαχίες και συγκινήσεις στην πιο ανταγωνιστική σειρά τουρνουά του καλοκαιριού.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.