Kinisis Progen BEACH VOLLEY tournament ΜΑΡΤΙΟΥ

Kinisis Progen BEACH VOLLEY tournament ΜΑΡΤΙΟΥ. Ολοκληρώθηκε των ΓΥΝΑΙΚΩΝ, έρχεται 11 Μαρτίου των ΑΝΔΡΩΝ

To Kinisis Progen BEACH VOLLEY tournament ΜΑΡΤΙΟΥ είναι ένα ακόμα καινοτόμο τουρνουά που διοργανώνει o αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου ολοκληρώθηκε το τουρνουά ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα αποτελέσματα των τελικών έχουν ως εξής:

GOLDEN γυναικών

Κ. Καπόλου/Π. Σακελλαρίδη – Λ. Τριανταφυλλίδη/Κ. Μαρώση 2-0

SILVER γυναικών

Μ. Χούντα/Β. Καφούρου – Δ. Δούκα/Μ. Ορφανίδου 2-0

BRONZE γυναικών

Δ. Καλαμπόκη/Κ. Θωμά – Σ. Δρακωτού/Ι. Μαζοπούλου 2-0

VIDEO των τελικών στο:

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv

Το τρίπτυχο τουρνουά συνεχίζεται με το τουρνουά ΑΝΔΡΩΝ που θα γίνει το Σάββατο 11 Μαρτίου στην Παλλήνη, στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ bronze-silver-golden

Τεχνική σύσκεψη 12.45 μμ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Με ομίλους, στα 2 νικηφόρα σετ των 15 πόντων.

Οι ομάδες με κατάταξη 1 έως 4 προκρίνονται στην ημιτελική φάση της GOLDEN κατηγορίας και οι νικητές διεκδικούν τον αντίστοιχο τίτλο.

Οι ομάδες με κατάταξη 5 έως 8 προκρίνονται στην ημιτελική φάση της SILVER κατηγορίας και οι νικητές διεκδικούν τον αντίστοιχο τίτλο.

Οι ομάδες με κατατάξη 9 έως 12 προκρίνονται στην ημιτελική φάση της BRONZE κατηγορίας και οι νικητές διεκδικούν τον αντίστοιχο τίτλο.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Οι νικητές των τουρνουά κερδίζουν μετάλλια, δίπλωμα, tshirt, δωροεπιταγές και πλούσια δώρα από το χορηγό του τουρνουά Kinisis Progen

Στον MVP (άνδρας) και στην MVP (γυναίκα) που θα αναδειχθεί από τη συνολική τους συμμετοχή στο τρίπτυχο τουρνουά θα δοθεί δώρο η συλλεκτική φανέλα από το EUROPEAN SATELITE beach volley tournament

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

τηλ. 6932561501 – 6936842012

Το Kinisis Progen, ιδανικό συμπλήρωμα για όλους τους αθλητές - ιδιαίτερα του volley, με την επαναστατική σύνθεσή του ενισχύει μύες και αρθρώσεις, βελτιώνοντας την κίνηση, την στήριξη και τους χρόνους αποκατάστασης από τραυματισμούς. http://www.kinisisprogen.gr/

Το Kinisis Progen BEACH VOLLEY tournament είναι μία σειρά από τουρνουά Beach Volley, τα οποία διεξάγονται κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους.

Απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες όλων των αγωνιστικών κατηγοριών