Head to Head Beach Volleyball Tournament με "ερυθρόλευκα" χρώματα

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαρτίου θα διεξαχθεί το πρώτο τουρνουά Beach Volley head to head ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το IBeach Volleyball Club στις εγκαταστάσεις της Σχολής του πρώην αθλητή της ομάδας μας, Κώστα Ταμπουρατζή που συμμετείχε ενεργά στην ίδρυση του τμήματος Beach Volley.  

Το τουρνουά που θα διεξαχθεί στου Παπάγου, θα είναι ανοικτό για όλους τους αθλητές-τριες που θέλουν να συμμετάσχουν .Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα φιλοξενήσει τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού .  Το Σάββατο θα διεξαχθεί μικτό τουρνουά σε 3 κατηγορίες Bronze , Silver και Gold, ενώ η κατηγορία Bronze θα προκρίνει ομάδες στο SIlver (ενιαίο). Οι κατηγορίες Silver και Gold θα αναδείξουν τους δικούς τους νικητές .

Την Κυριακή θα διεξαχθεί τουρνουά ανδρών και γυναικών Silver & Gold, σε ξεχωριστές κατηγορίες. Η ιδιαιτερότητα του τουρνουά, είναι πως στο head to head το coaching θα επιτρέπεται. Όσο για τους προπονητές και το coaching θα παρέχετε σε όσους το επιθυμούν από τον Ολυμπιακό αλλά και από το  IBeach Volleyball Club.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ