SIDE-OUT CLUB - Χωριάτικον 3Χ3 & Amateur Open στις 8-9 Οκτωβρίου

Η δράση συνεχίζεται στο Side-Out Club το ερχόμενο Σ/Κ, με τον καιρό να προβλέπεται και πάλι εξαιρετικός και οι θερμοκρασίες υψηλές για την εποχή.

Το πρόγραμμα του ΣΚ περιλαμβάνει μία ειδική διοργάνωση το Σάββατο (Χωριάτικον 3Χ3) καθώς και ενα Open ερασιτεχνών την Κυριακή σε κατηγορίες ανδρών, γυναικών και μεικτού.

Συγκεκριμμένα, το Σάββατο 8/10 θα διεξαχθεί η ειδική διοργάνωση ΧΩΡΙΑΤΙΚΟΝ 3Χ3, ένα αγαπητό τουρνουά που είναι παράδοση για το Side-Out Club, με τις ομάδες να παίζουν με οποιαδήποτε σύνθεση ανεξαρτήτως φύλου και αγωνιστικού επιπέδου, σε ένα τουρνουά που συνδυάζει κέφι, διασκέδαση αλλά και αγωνιστική ένταση!

Την Κυριακή 9/10 θα διεξαχθεί το Side-Out Club Amateur Open, ένα τουρνουά ερασιτεχνών με κατηγορίες ανδρών - γυναικών και μεικτού 2Χ2 σε σύστημα ομίλων.

Ώρες Τεχνικών Συσκέψεων:
Σάββατο: 13.00 Μεικτό (Χωριάτικον 3Χ3)
Κυριακή: 10.00 Ανδρών, 11.00 Γυναικών, 13.30 Μεικτού.

Οι νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών θα μοιραστούν όμορφα δώρα από τους δωροθέτες Water Action, Funky Buddha, Bodytalk, My Gym. Θα κληρωθούν όμως και αρκετά δώρα σε αθλητές και παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και μία υπέροχη επαγγελματική τσάντα WILSON. Να σημειώσουμε επίσης ότι οι συμμετέχοντες σε όλα τα τουρνουά Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου θα μπούνε στην μεγάλη κλήρωση στις 30/10 για το ταξίδι στο αυστριακό θέρετρο του St. Johann In Tirol, με πρόσκληση του τοπικού Volleyball Club (περιλαμβάνει αεροπορικό εισιτήριο και φιλοξενία).

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τεχνικό υπεύθυνο κ. Νίκο Ανδριά (6948.039774), καθώς και στα τηλέφωνα του Side-Out Club 6944.023065 και 210.9656532 ή με email στο . Περισσότερες πληροφορίες στο www.sideoutclub.gr και στα FB Side-Out Club και Wilson Beach Volleyball Series.