Άνοιξε το μητρώο για την εγγραφή των αθλητών Beach Volley & Snow Volley για το 2018.

Η ΕΟΠΕ ανακοινώνει ότι άνοιξε το μητρώο για την εγγραφή των αθλητών που επιθυμούν να συμμετέχουν σε επίσημες ή αναγνωρισμένες διοργανώσεις Beach Volley & Snow Volley για το 2018.
Η εγγραφή αθλουμένων στο μητρώο beach & snow volley είναι δωρεάν, ενώ τα παράβολα συμμετοχής σε διοργανώσεις καθορίζονται από τις σχετικές προκηρύξεις και τους ειδικούς κανονισμούς της κάθε διοργάνωσης. Η εγγραφή των αθλητών στο μητρώο γίνεται μόνο ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα την οποία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.
 
Ταυτόχρονα, ξεκινούν και οι εγγραφές για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley (Καλάβρυτα 24-25/2), οι οποίες διαρκούν μέχρι 12/2/2018. 

Η φόρμα εγγραφής ομάδος είναι ΕΔΩ και για να είναι έγκυρη πρέπει να έχει προηγηθεί η εγγραφή των αθλητών στο μητρώο. Η φόρμα θα πρέπει να σταλεί στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τηλεφωνική επιβεβαίωση στο 210.6801992. Την προκήρυξη της διοργάνωσης θα την βρείτε εδώ.