Το Μπιτς Βόλεϊ ενώνει HBVA με BEACH ARENA ΜΟΝΑΧΟΥ!

Μία δυνατή συνεργασία με Ευρωπαϊκή προοπτική επισημοποιήθηκε μεταξύ του HBVA- Ηalkida Beach Volley Academy (τμήμα Μπιτς Βόλεϊ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) και του Club BEACH ARENA Μονάχου.

Το HBVA με αυτή την πρωτοβουλία συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο πέρα από την ανάπτυξη του Μπιτς βόλεϊ σε τοπικό, πανελλήνιο επίπεδο και στoν αθλητικό τουρισμό βάζοντας την Ελλάδα στο χάρτη προορισμού εκατοντάδων χιλιάδων Ευρωπαίων φίλων του Μπιτς Βόλεϊ που συνδυάζουν τον αθλητισμό με τον τουρισμό.

Το BEACH ARENA Μονάχου είναι ένα από τα μεγαλύτερα και άρτια οργανωμένα Μπιτς βόλεϊ club της Γερμανίας. Βρίσκεται στο Νότιο τμήμα του Μονάχου σε ένα πανέμορφο χώρο μέσα στο πράσινο έκτασης 16 στρεμμάτων. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις, 10 γήπεδα Μπιτς Βόλεϊ με άμμο Ολυμπιακών προδιαγραφών και 5 γήπεδα τένις χωμάτινα. To BEACH ARENA διαθέτει επίσης Beach Bar, Club και Restaurant.

Στις εγκαταστάσεις του BEACH ARENA Μονάχου https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=Ch2TuegK9W0 φιλοξενούνται και διοργανώνονται αγώνες Μπιτς βόλεϊ σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Στα γήπεδά του με την καθοδήγηση εξειδικευμένων και αναγνωρισμένων τεχνικών προπονούνται και αγωνίζονται χιλιάδες αθλητές, αθλήτριες και κορυφαίοι παγκόσμιες προσωπικότητες του Μπιτς βόλεϊ, όπως οι MarvinPolte https://www.youtube.com/watch?v=OILfXpdDAks , MaxHauser, JonasReckermann (Χρυσός ολυμπιονίκης 2012 London), Laura Ludwig, Sara Goller (Χάλκινοι ολυμπιονίκες 2012 London). Στις εγκαταστάσεις του BEACH ARENA διοργανώνονται camps, events, σπορ εναλλακτικού τουρισμού, ενώ το Club αναλαμβάνει οργανωμένα ξεναγήσεις, εξορμήσεις, σκι βουνού, πεζοπορίες στις Άλπεις και στην ευρύτερη περιοχή του Μονάχου και της Βαυαρίας.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο club επισημοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, στο Μόναχο μεταξύ του προέδρου του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και HBVA Γιάννη Καρκαλή και του ιδιοκτήτη και Προέδρου του BEACH ARENA Μονάχου και TC PHILATHLOS Χρήστου Θεοδοσιάδη.

Η συνεργασία περιλαμβάνει τους παρακάτω τομείς:

-          Ανταλλαγές αθλητικών μελών με στόχο την προπόνηση και τη διοργάνωση camps, αγώνων Μπιτς βόλεϊ κ.ά. όλων των ηλικιών.

-          Υλοποίησης προγραμμάτων Αθλητικού Τουρισμού.

-          Τα προγράμματα απευθύνονται στον καθένα, μικρούς και μεγάλους και αφορά τον συνδυασμό του ελεύθερου χρόνου με τις διακοπές, τον αθλητισμό, την φύση και τη γνωριμία με άλλους πολιτισμούς δια μέσου της επίσκεψής τους σε άλλες χώρες.

-          Ενημέρωση όλων τον φορέων που εμπλέκονται στα προγράμματα (Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα)

-          Διοργανώσεις και αθλητικές εκδηλώσεις από κοινού σε Ελλάδα και Γερμανία.