Με άρωμα... Cristiano Ronaldo η 7η αγωνιστική της Beach League

  • Γράφτηκε από την 
  • Κατηγορία BEACHVOLLEY

 

Σε μια ξεχωριστή ημέρα για τις εγκαταστάσεις του Anima Club διεξήχθη η 7η αγωνιστική τηςBeach League!

Το τουρνουά κινήθηκε από την έναρξη έως το τέλος του σε  «πορτογαλικό τέμπο» καθώς ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή του είχαμε και τα εγκαίνια της ακαδημίας της Σπόρτιγκ Λισαβόνας στην Ελλάδα.  Ο πρόεδρος της ομάδας καθώς και η υπεύθυνη για τις ακαδημίες της ομάδας σε όλον το κόσμο,  Κάτια Αβέιρο, αδερφή του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου, ανάμεσα σε αυτούς και σε αυτές του beach volley, ενώ το τηλεοπτικό κανάλι της ομάδας Sporting TV τράβηξε πλάνα από τους αγώνες του μεικτού!

Στο αγωνιστικό μέρος, ξεχώρισαν οι εμφανίσεις της Άλκηστις Δεμπεγιώτη και Δαμιανού Χυτήρη, με την επικράτησή τους στην κατηγορία goldμεικτού και τις δεύτερες θέσεις τους σε γυναικείο και ανδρικό αντίστοιχα. Ο Δαμιανός Χυτήρης μαζί με τον έμπειρο Γιώργο Κερκινέ, προπονητή της ομάδας του Κουκακίου, προσέφεραν και έναν εντυπωσιακό ημιτελικό, αφού κατάφεραν να «κλέψουν» την νίκη και πρόκριση στον τελικό από τον Τριαντάφυλλο Μπούμπα και Μενέλαο Αρσενίου, με την ανατροπή του 2-8 στο tie break!

Στα αξιοσημείωτα είχαμε τον εξαιρετικό τελικό στη gold κατηγορία γυναικών, το πρώτο μετάλλιο στην καριέρα του Φώτη Ξένου, που μαζί με την Μαίρη Παππά κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία του μεικτού, καθώς και τις βραβεύσεις των MVP Φθινοπώρου στους Δημήτρη Βασιλακόπουλο και Σέρρυ Δρακωτού, για την ανδρική και γυναικεία κατηγορία αντίστοιχα.

Με την 7η αγωνιστική άνοιξε η αυλαία για τη μάχη του MVP Χειμώνα, σε άνδρες,γυναίκες και μεικτό. Όλοι οι συμμετέχοντες διατηρούν τους βαθμούς τους έως το τέλος της σεζόν για τις κατατάξεις τους σε κάθε αγωνιστική. Ταυτόχρονα οι βαθμοί που θα συγκεντρωθούν από τους αθλητές στις επόμενες έξι αγωνιστικές (7η έως και 12η) θα αναδείξουν τον MVP Χειμώνα!

Οι αθλητές και αθλήτριες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 8η αγωνιστική της Beach League 2016/17, την τελευταία για το 2016, στο διήμερο 17-18 Δεκεμβρίου στην Παλλήνη, υπό το διοργανωτικό βλέμμα του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Τα αποτελέσματα των τελικών έχουν ως εξής:

ΤΕΛΙΚΟΣ ανδρών

Σιλιγνάκης/Κονταξάκης – Χυτήρης/Κερκινές 2-0 (15-11, 15-8)

ΤΕΛΙΚΟΣ golden μεικτού

Χυτήρης/Δεμπεγιώτη – Αρσενίου/Παπαπαναγιώτου  2-0 (15-13, 15-9)

ΤΕΛΙΚΟΣ silver μεικτού

Ξένος/Παππά – Μπινίσκος/Πούλου 1-2 (16-14, 9-15, 5-11)

ΤΕΛΙΚΟΣ golden γυναικών

Μπάρκα/Μπούρμπη – Δρακουλάκου/Δεμπεγιώτη 2-1 (8-15, 15-10, 11-7)

ΤΕΛΙΚΟΣ silver γυναικών

Καλογεράκη/Καράλη – Παπαδημητρίου/Μπασινά 2-0 (15-5, 15-3)