ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ beach volley mixed tour by GALA

Ένα καινοτόμο ΜΕΙΚΤΟ τουρνουά με την ονομασία ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ beach volley mixed tour by GALA θα γίνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Παλλήνη.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3 κατηγοριών GOLDEN & SILVER & BRONZE

Το ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ beach volley mixed tour by GALA είναιένα καινοτόμο ΜΕΙΚΤΟ που εξελίσσεται σε τουρνουά τριών κατηγοριών GOLDEN & SILVER & BRONZE δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος να μην αποκλεισθούν απευθείας από τους ομίλους τους αλλά να συνεχίσουν να διεκδικούν σε ημιτελική και τελική φάση τον τίτλο της κατηγορίας τους

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Τέσσερις όμιλοι των τριών ομάδων

Οι πρώτοι των ομίλων προκρίνονται στην ημιτελική φάση της GOLDEN κατηγορίας και οι νικητές διεκδικούν τον αντίστοιχο τίτλο.

Οι δεύτεροι των ομίλων προκρίνονται στην ημιτελική φάση της SILVER κατηγορίας και οι νικητές διεκδικούν τον αντίστοιχο τίτλο.

Οι τρίτοι των ομίλων προκρίνονται στην ημιτελική φάση της BRONZE κατηγορίας και οι νικητές διεκδικούν τον αντίστοιχο τίτλο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ (έως 12 ομάδες)

Τεχνική σύσκεψη 12.30 μμ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Οι νικητές των τουρνουά κερδίζουν μετάλλια, δίπλωμα, tshirt, δωροεπιταγές και δώρα GALA.

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

τηλ. 6932561501

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 10 χρόνια Beach Volley του Vari Sports Club COCO nail house BEACH VOLLEY tournament »