Με τέσσερις ομάδες στο Βαλκανικό στην Προύσα

Με τέσσερις εκπροσώπους από την Ελλάδα ξεκινάει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, το δεύτερο τουρνουά του Βαλκανικού πρωταθλήματος στην Προύσα, με τις ομάδες μας να βρίσκονται από το μεσημέρι στη τουρκική πόλη.

Την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν για τους άνδρες, οι πρωταθλητές για το 2017, Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου (νο13) και οι Γιώργος Κοτσιλιάνος, Βασίλης Κωστόπουλος (νο3).

Στη πρεμιέρα, οι Νιώπας, Παπαδημητρίου θα αναμετρηθούν με τους Τούρκους Νουρέτιν,Οζντεμίρ (νο4) στις 09.50, ενώ οι Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος με τους Ρουμάνους Μπαντιτσεάνου, Βιρλάν (νο7) 10.40.

Στις γυναίκες, όπως και στην Αλβανία, έτσι και στη Τουρκία βρίσκονται οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Πένυ Καραγκούνη, Κωνσταντίνα Τσοπούλου (νο3) και οι Δήμητρα Μαναβή, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου (νο7).

Οι Καραγκούνη, Τσοπούλου (νο3) νικήτριες του πρώτου Βαλκανικού τουρνουά στην Αλβανία (φωτό), βρίσκονται στον Γ' όμιλο, όπου αύριο, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, θα αναμετρηθούν με τις Μπακάρ, Οτσακσί (νο11) από την Τουρκία στις 16.30.

Οι Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου κληρώθηκαν στον Β' όμιλο και πρεμιέρα θα κάνουν στις 15.40 απέναντι στις Τρανς, Τιντέσκοφ Νο2) από την Δανία.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.