Στηρίξτε την Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ Κωφών

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ Κωφών σε λίγες μέρες θα κληθεί να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης το ελληνικό κράτος δε μπορεί να την στηρίξει γι' αυτό το λόγο ζητάνε από όλους μας τη βοήθειά μας για να μπορέσουν να κάνουν αυτό το μεγάλο βήμα:

"Γεια σας,

είμαστε η Ολυμπιακή αποστολή Μπιτς Βόλεϊ Κωφών και αποτελούμαστε από μια γυναικεία ομάδα (Μπερέτη Ελευθερία – Μπαρτζάι Ιωάννα) και μια ανδρική ομάδα (Κουρεμένο Δημήτρη – Καραλή Γιώργο ). Είμαστε εκ γενετής κωφοί. Είμαστε περήφανοι για αυτό καθώς είναι μέρος του εαυτού μας και μάθαμε να αγωνιζόμαστε!

Πάντοτε αγαπούσαμε το Μπιτς Βόλεϊ και τα τελευταία 2 χρόνια προπονούμαστε σκληρά για να πάρουμε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών. Όλοι γνωρίζουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους Παρά-Ολυμπιακούς Αγώνες και τα Special Olympics , αλλά δυστυχώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών (Deaƒympics) δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Έχουμε προκριθεί για να λάβουμε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα πραγματοποιηθούν στην Σαμψούντα της Τουρκίας, (20 Ιουλ – 30 Ιουλ 2017) (deaflympics2017.org) και έχουμε την τιμή να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που αποτελούν την ύψιστη και κορυφαία αθλητική εκδήλωση για έναν αθλητή.

Δυστυχώς όμως το κράτος πλέον δεν μπορεί να καλύψει όλα τα έξοδα της Ολυμπιακής αποστολής των εθνικών ομάδων Μπιτς Βόλεϊ ανδρών και γυναικών, πράγμα που μας αναγκάζει να κάνουμε έκκληση για οικονομική ενίσχυση.

Η γυναικεία ομάδα ενώθηκε για πρώτη φορά φέτος με κοινό στόχο την αγάπη για το Beach Volley. Η Ελευθερία Μπερέτη  είναι διεθνής αθλήτρια από το 2012 με συμμετοχές στους 1ους παγκόσμιους Κωφών BV το 2012 στην Τουρκία, και στους 22 ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών στην Βουλγαρία το 2013. Η Ιωάννα Μπαρτζάϊ συμμετέχει για πρώτη φορά ως ζευγάρι με την Μπερέτη και έχουν κατακτήσει αήττητοι τα πανελλήνια πρωταθλήματα Κωφών 2016 και 2017 BV. Μαζί φέτος ξεκίνησαν το μακρύ ταξίδι με στόχο την κορυφή του διεθνούς Beach Volley Κωφών.

Η ανδρική ομάδα ενώθηκε για πρώτη φορά το 2016 στα πλαίσια του εθνικού σχεδιασμού Beach Volley. Ο Κουρεμένος Δημήτριος ήταν τυχερός που αγωνίσθηκε στους 1ους  Ευρωπαϊκούς Αγώνες Κωφών το 2005 στην Τουρκία, στην συνέχεια αλλάζοντας παρτενέρ σχηματίζει ομάδα με τον Χατζηφωτίου Φώτη και από το 2007 μέχρι σήμερα αγωνίστηκαν στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Κωφών στην Ελλάδα το 2007 (6η θέση), στους 21 ους  Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών στην Ταιβάν το 2009 (16η θέση) και πέρσι στους 1ους Παγκόσμιους Αγώνες Κωφών στη Τουρκία το 2012 (9η θέση).

Επίσης συμμετείχε για τελευταία φορά με τον Χατζηφωτίου στους 22ους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βουλγαρίας 2013 (9η θέση) αποχαιρετώντας την ενεργό δράση. Φέτος στους 23ους Ολυμπιακούς Αγώνες της Τουρκίας ο Κουρεμένος Δ. συνεχίζει να συμμετέχει με νέο ταλαντούχο συμπαίχτη τον Καραλή Γιώργο με τον οποίο έχουν κατακτήσει αήττητοι τα πανελλήνια πρωταθλήματα BV Κωφών  του 2016 και 2017.

Οι περικοπές των κονδυλίων και των οικονομικών ενισχύσεων, δημιουργούν αντίξοες συνθήκες για την αποτελεσματική, έγκαιρη και ολοκληρωμένη προετοιμασία των Εθνικών αθλητών. Δεδομένου μαζί την οικονομική δυσπραγία των αθλητών λόγω της οικονομικής κρίσης (μείωση μισθών, αναγκαστικές αργίες, ανεργία) αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα οδοιπορικών εξόδων.

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να γίνετε «συμπαίκτες» μας, και να μας υποστηρίξετε στην προσπάθεια μας, με την συνδρομή σας στην κάλυψη όλων ή μέρους των εξόδων της προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών.  Είμαστε στην διάθεσή σας να εξετάσουμε μαζί οποιοδήποτε ενδεχόμενο υποστήριξης από την πλευρά σας, για την επίλυση πιθανών αποριών και για την χορήγηση επιπρόσθετων πληροφοριών.

Θα θέλαμε εκ των προτέρων να σας ευχαριστήσουμε και σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να σας κάνουμε περήφανους!

Ολυμπιακή αποστολή Κωφών BV"

Για όσους θέλουν να ενισχύσουν τις ομάδες μας κάντε κλικ ΕΔΩ.