Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα για αγόρια και κορίτσια του Attica Juniors Open

Μετά από 30 συναρπαστικούς αγώνες, έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των προημιτελικών στα κορίτσια και των ημιτελικών στα αγόρια στο πρώτο τουρνουά των «μικρών» του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στο Attica Juniors Open, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο.

Αραπάκη Γ./Μπένου Β.- Αρμόνη Χρι./Αρμόνη Χρυ. και Λιέπουρη Ε./Λιέπουρη Ι.- Πιτσιγκώνη Ε./Μότσιανου Σ. είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών, ενώ απευθείας στα ημιτελικά πέρασαν οι Μπέρμπερη Μ./Παυλοπούλου και οι Ζαρκάδα Α./Λεμποτέση Α. από την κατηγορία Κ17 κοριτσιών.

Μαραθοκαμπίτου Γ./Τσαλικούση Θ.- Βελεσιώτη Ε./Κουμαρά Μ. και Ραγκούση Μ./Ψηφογιάννη Χ.- Γρατσία Ε./Τριανταφύλλου Μ. προκρίθηκαν στην οκτάδα, ενώ ήδη στις τέσσερις καλύτερες ομάδες πέρασαν οι Αντωνακάκη Γ./Περδικάκη Ι. και οι Γεωργαντά Λ./Σακκά Κ. από την κατηγορία Κ19 κοριτσιών.

Όσον αφορά τα αγόρια της κατηγορίας Κ19 στα ημιτελικά θα αγωνιστούν τα ζευγάρια Χανδρινός Α./Χανδρινός Σ.- Μπαλίνης Α./Ρεστέμης Τα. και οι Κοσμάς Ι./Στείρος Θ.- Μέξας Α/Μέξας Π..

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ.