Πρωταθλητές στο Βαλκανικό οι Κανέλλος - Ιωαννίδης!

Πρωταθλητές Βαλκανίων είναι ο Ιάσονας Κανέλλος και ο Παναγιώτης Ιωαννίδης καθώς κέρδισαν το χρυσό στον τελικό του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κ20 που έγινε στην Αλβανία.

Σε ένα συναρπαστικό τελικό οι Κανέλλος / Ιωαννίδης επικράτησαν στο τάι μπρέικ της Εθνικής Τουρκίας  (22-20, 23-21, 15-9)

Ο Ιάσονας Κανέλλος είπε στο Greekvolley: «Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ, κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζαμε ξεχωριστά, είχαμε ένα στόχο, αρχικά να παίξουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, και φτάσαμε στην κορυφή πράγμα που μας ικανοποίησε πάρα πολύ! Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Γιώργο Ναζόπουλο γι’ αυτό το επίτευγμα και τον συμπαίκτη μου Παναγιώτη που παρόλο που παίζει λίγο καιρό μπιτς βόλεϊ μπόρεσε να ανταπεξέλθει σε ένα τέτοιο επίπεδο».

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης μας είπε: «Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία αυτό το τουρνουά για εμένα είχα αρκετό άγχος γιατί ήταν το πρώτο μου διεθνές τουρνουά. Μετά την πρώτη θέση στο πανελλήνιο U19 είχαμε ως στόχο μια καλή εμφάνιση στο βαλκανικό U20 εμείς όμως πετύχαμε το μέγιστο και γι’ αυτό ήμαστε πολύ ευχαριστημένοι . Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου των συμπαίκτη μου Ιάσονα και των προπονητή μου Κ . Γιώργο Γιάτση.»