Συγχαρητήρια σε Ζήση - Κανέλλο

Συγχαρητήρια έδωσε το CLUB BEACH VOLLEY  PREBEZAS ERMIS στους Ιάσονα Κανέλλο και Βασίλη Ζήση για την παρουσία τους στο Κ22.

"Είναι άδικο γιατί μπορούσαν. Στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα κ22 BEACH VOLLEY που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη οι πρωταθλητές Ελλάδας ΖΗΣΗΣ-ΚΑΝΕΛΛΟΣ που με τις <ευλογίες> του κ.Γιάτση έτυχαν όμιλο  δύσκολο (Ισπανία 5η-Αυστρία 2η) κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση αντιμετωπίζοντας την Σερβία.Στο 1ο σετ επικράτησε η ελληνική ομάδα με 21-19 ενώ στην αρχή του 2ου σετ δεν υπήρχε η ανάλογη συνέχεια.

Ενώ προηγούνταν η Σερβία 9-3 το  δίδυμο ΖΗΣΗΣ-ΚΑΝΕΛΛΟΣ παίζοντας δυνατά έφτασαν κοντά στο σκορ 9-8. Η κακή στιγμή δεν άργησε να έρθει.Ενώ ο κόσμος παρότρυνε τα παιδιά να συνεχίσουν τραυματίστηκε στην μέση ο Ζήσης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινή κλινική.
Το όνειρο σταμάτησε εκεί,τα παιδιά αφησαν άριστες εντυπώσεις και η 17η θέση στην Ευρώπη είναι ο απολογισμός αυτής της προσπάθειας.Το club beach volley prevezas Ermis συγχαίρει τους αθλητές για αυτή την προσπάθεια ευχαριστεί τον προπονητή Γιώργο Ναζόπουλο και τους χορηγούς που στήριξαν και πίστεψαν αυτήν την ομάδα.Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Μαναβή ιδιοκτήτη των γηπέδων  για τις ενέργειες του σχετκά με τον τραυματισμό του αθλητή ΒΑΣΙΛΗ ΖΗΣΗ.

CLUB BEACH VOLLEY  PREBEZAS ERMIS"