Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/photos/NORTH-SERRES
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Έπεσε η αυλαία του North στις Σέρρες

Στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Elpida Resort&Spa στις Σέρρες έπεσε για φέτος η αυλαία του North, με δύο πολύ δυνατά ταμπλό ανδρών και γυναικών, που έκριναν τους φετινούς πρωταθλητές.

Στους άνδρες στο τελευταίο τουρνουά νικητές οι αδερφοί Δαλακούρα, Κώστας και Ανέστης που πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία, ενώ στις γυναίκες νικήτριες οι Σφυρίου/Χατζηδημητρίου.

Πρωταθλητές καλοκαιριού στο σύνολο της βαθμολογίας όλων των τουρνουά οι Εφραιμίδης Νικήτας/Μπατζιλής Κώστας, ενώ στις γυναίκες πρώτευσαν οι Παρασκευαίδου Χριστίνα με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Τις απονομές πραγματοποίησαν οι κύριοι Γκότσης Ηιλίας (Αντιδήμαρχος Σερρών), Καρίπογλου Παναγιώτης (Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών) και Κωνσταντινίδης Χρήστος (Ιδιοκτήτης του Elpida Resort&Spa)

Το North Area θέλει να ευχαριστήσει τον Χρήστο Κωνσταντινίδη του Elpida Resort&Spa για την συνεργασία του στην πραγματοποίηση του NORTH FINALS, καθώς και τον αθλητή Αλεξανδρίδη Δημήτρη για την πολύτιμη βοήθειά του!

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν φέτος σε όλους τους σταθμούς του Circuit, να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και να δώσουμε ραντεβού για το καλοκαίρι του 2020!

Τα αποτελέσματα ανδρών ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα γυναικών ΕΔΩ.

 {gallery}/photos/NORTH-SERRES{/gallery}