Ιάσονας Κανέλλος: «Το ίδιο δυνατά και στον Άγιο Νικόλαο»

Ο Ιάσονας Κανέλλος με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη είναι οι... πρωτάρηδες αλλά και η ευχάριστη έκπληξη του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία Κ19 θα ταξιδέψουν για την Κρήτη με στόχο να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, όπως δήλωσε και στη συνέντευξη που ακολουθεί ο Ιάσονας Κανέλλος.

«Είναι πολύ σημαντικό για τον Παναγιώτη και εμένα που θα βρεθούμε στην Κρήτη. Προσπαθούμε μέρα με την μέρα, αγώνα με τον αγώνα να γίνουμε καλύτεροι και είμαστε πολύ χαρούμενοι για όλο αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Θα δώσουμε όπως πάντα τον καλύτερο μας εαυτό στον Άγιο Νικόλαο και ό,τι καλύτερο προκύψει» λέει αρχικά και συνεχίζει:

«Δεν είχαμε κάποιο συγκεκριμένο στόχο στο φετινό πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι, κάθε τουρνουά το βλέπαμε ξεχωριστά και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Στις Σπέτσες αν και ήταν το πρώτο τουρνουά ήμασταν αρκετά έτοιμοι, είδαμε την δυναμικότητα των άλλων ομάδων και προσαρμοζόμασταν στις ανάγκες κάθε αγώνα».

Κλείνοντας ο 19χρονος αθλητής αναφέρθηκε στα τελικά των Masters στην πόλη της Κρήτης:

«Στον Άγιο Νικόλαο θα αγωνιστούμε χωρίς να σκεφτόμαστε τι μπορεί να καταφέρουμε. Θα βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, αν είμαστε καλά σωματικά και ψυχολογικά καλά μακάρι να έχουμε μία καλή πορεία. Φαβορί σίγουρα είναι οι Παπαδημητρίου, Νιώπας που είναι προπονημένοι πολύ καλά, ασχολούνται και τον χειμώνα πολύ με το beach volley και έχουν διάρκεια. Ανοδική πορεία έχουν ο Κοτσιλιάνος με τον Κωστόπουλο και ο Κογκαλίδης με τον Πολυχρονιάδη. Είναι ομάδες που έχουν βελτιωθεί πολύ μέσα στην χρονιά και είναι ικανές να κάνουν την ζημιά, όπως έχουν δείξει αρκετές φορές φέτος».