Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κογκαλίδης, Πολυχρονιάδης και Τσοπούλου, Μεθενίτη κατέκτησαν το Άνιμα

Την πρώτη θέση στο Anima Open που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο κατέκτησαν στους άνδρες οι Κογκαλίδης, Πολυχρονιάδης και Τσοπούλου, Μεθενίτη στις γυναίκες.

Παρά τον δυνατό αέρα που είχε καθόλη την διάρκεια της ημέρας και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αθλητών στην άμμο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση που ήταν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Στον τελικό των γυναικών η Κωνσταντίνα Τσοπούλου με συμπαίκτρια της Πηγιάννα Μεθενίτη νίκησαν με 2-0 (21-15, 21-11) τις Ελευθερία Καζάκου, Λήδα Σαριδάκη και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Οι Τσοπούλου, Μεθενίτη θα αγωνιστούν και στο Open στην Χαλκιδική για να συγκεντρώσουν τους απαραίτητους βαθμούς που χρειάζονται για να συμμετέχουν και στο τελικό τουρνουά Masters στον Άγιο Νικόλαο, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αγωνιστεί με την Τσοπούλου η Καραγκούνη λόγω του τραυματισμού που την ταλαιπωρεί.

Στους άνδρες στους ημιτελικούς οι Κωσταντίνος Κογκαλίδης, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης απέκλεισαν τον Βασίλη και Άγγελο Μανδηλάρη με 2-0 (23-21, 21-17) και βρήκαν στον τελικό τους Γιώργο Κοτσιλιάνο, Βασίλη Κωστόπουλο που με την σειρά τους νίκησαν με 2-1 (21-16, 19-21, 15-13) τους Δημήτρη Τζούριτς, Μενέλαο Κοκκινάκη. Στη μάχη για την πρώτη θέση οι Κογκαλίδης, Πολυχρονιάδης ήταν καλύτεροι και νίκησαν με 2-0 (21-17, 22-20) κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.