Έτοιμες οι ομάδες για τα ημιτελικά των γυναικών

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο δεύτερος προημιτελικός του κυρίως ταμπλό των γυναικών στο 1ο τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και αναδείχθηκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών που θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευμα.

Στους προημιτελικούς που έγιναν στο δεύτερο γήπεδο της διοργάνωσης στο Kaiki Beach Bar, οι Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου και οι Κλέπκου, Μάτιου βγήκαν νικήτριες και έκλεισαν θέση για την τετράδα όπου περιμένουν από χθες οι Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου και Πασιαλή, Γεωργαντά.

Την αρχή έκαναν οι Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου που χρειάστηκαν σχεδόν μία ώρα για να νικήσουν με 2-1 (22-24, 21-17, 15-12) τις αξιόμαχες Θεοδωρακέα, Κουμβάκη. Στις 4 το απόγευμα στο κεντρικό γήπεδο θα αντιμετωπίσουν τις Πασιαλή, Γεωργαντά για ένα εισιτήριο στον τελικό.

Τέλος, στον δεύτερο προημιτελικό και αφού η βροχή είχε σταματήσει η Κλέπκου με την Μάτιου ξεπέρασαν το εμπόδιο των Βλασερού, Φωκιανού με 2-0 (21-13, 21-16) και προκρίθηκαν στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Επόμενος αντίπαλος στους «4» οι Κύπριες Κωνσταντίνου, Αγγελοπούλου, με τον αγώνα να έχει προγραμματιστεί για τις 4.45 το μεσημέρι.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.